xneganzedd
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
hocam segotep kasa aldım ben içindeki psu arkadaşların dediği gibi kötü mü yardımcı olurmusunuzSegotep'in F olduğunu nasıl çıkardınız?
hocam segotep kasa aldım ben içindeki psu arkadaşların dediği gibi kötü mü yardımcı olurmusunuzSegotep'in F olduğunu nasıl çıkardınız?
Hayır, giriş seviye sistemler için yeterli bir PSU. İçinde MOV yok bu sebeple ekstra yanına clamping değeri düşük bir gerilim korumalı priz almanız iyi olur.hocam segotep kasa aldım ben içindeki psu arkadaşların dediği gibi kötü mü yardımcı olurmusunuz
rtx 5070 takıyorum bir sorun cikartırmıHayır, giriş seviye sistemler için yeterli bir PSU. İçinde MOV yok bu sebeple ekstra yanına clamping değeri düşük bir gerilim korumalı priz almanız iyi olur.
Sorun çıkartma kısmı şansınıza bağlı. Çıkaracağını pek sanmam.rtx 5070 takıyorum bir sorun cikartırmı
Segotep'in F olduğunu nasıl çıkardınız?
Tierlist üzerinde konuda bahsi geçen PSU modeli yok. BN750 oluyor oda. C tier'e girebilir.https://docs.google.com/spreadsheet...RB6Xt6JWkc/edit?gid=1973454078#gid=1973454078
SPL adlı bir arkadaş 2025 PSU tier listi yapmış psu alacaklar veya kendi psu sunun nasıl bir psu olduğunu bilmek isteyen arkadaşlara bakabilir.
- jombo
- Cevaplar: 113
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Burada tier list var. Ben incelemedim ama en iyi segotepe c+ vermiş.
Arkadaşında dediği gibi en iyi c olan oda zaten trde yok trde olan kasalarda satılanlar e yada d seviye anlıcanız segotep psu iyi olmaz şu seçenek varken abi a seviye platin psu var hala segotep savunuluyor anlamadım gitti 2 k ya bir sürü kasa var a seviye psu artı kasa bu kadar basit daha ne yapıcan segotepiSegotep'in F olduğunu nasıl çıkardınız?
Girebilir değil e seviye psular ile aynı çzelliklere sahip e seviyeTierlist üzerinde konuda bahsi geçen PSU modeli yok. BN750 oluyor oda. C tier'e girebilir.
Ne alakası var? MSI’ın da F tier modelleri mevcut. MSI’a da mı güvenilmesin? İç bileşenleri ve topolojisine göre C tier seviyesine girebilir. Her model aynı olacak diye bir kaide yok.Arkadaşında dediği gibi en iyi c olan oda zaten trde yok trde olan kasalarda satılanlar e yada d seviye anlıcanız segotep psu iyi olmaz şu seçenek varken abi a seviye platin psu var hala segotep savunuluyor anlamadım gitti 2 k ya bir sürü kasa var a seviye psu artı kasa bu kadar basit daha ne yapıcan segotepi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Girebilir değil e seviye psular ile aynı çzelliklere sahip e seviye