🔥İndirim SEGOTEP Endura Pro+ Siyah 750W 80+ Bronze PCIE 5.1 Kasa

hocam segotep kasa aldım ben içindeki psu arkadaşların dediği gibi kötü mü yardımcı olurmusunuz
Hayır, giriş seviye sistemler için yeterli bir PSU. İçinde MOV yok bu sebeple ekstra yanına clamping değeri düşük bir gerilim korumalı priz almanız iyi olur.

Segotep'in F olduğunu nasıl çıkardınız?

Burada tier list var. Ben incelemedim ama en iyi segotepe c+ vermiş.

Burada tier list var. Ben incelemedim ama en iyi segotepe c+ vermiş.
Tierlist üzerinde konuda bahsi geçen PSU modeli yok. BN750 oluyor oda. C tier'e girebilir.

Segotep'in F olduğunu nasıl çıkardınız?
Arkadaşında dediği gibi en iyi c olan oda zaten trde yok trde olan kasalarda satılanlar e yada d seviye anlıcanız segotep psu iyi olmaz şu seçenek varken abi a seviye platin psu var hala segotep savunuluyor anlamadım gitti 2 k ya bir sürü kasa var a seviye psu artı kasa bu kadar basit daha ne yapıcan segotepi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tierlist üzerinde konuda bahsi geçen PSU modeli yok. BN750 oluyor oda. C tier'e girebilir.
Girebilir değil e seviye psular ile aynı çzelliklere sahip e seviye

Arkadaşında dediği gibi en iyi c olan oda zaten trde yok trde olan kasalarda satılanlar e yada d seviye anlıcanız segotep psu iyi olmaz şu seçenek varken abi a seviye platin psu var hala segotep savunuluyor anlamadım gitti 2 k ya bir sürü kasa var a seviye psu artı kasa bu kadar basit daha ne yapıcan segotepi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Girebilir değil e seviye psular ile aynı çzelliklere sahip e seviye
Ne alakası var? MSI’ın da F tier modelleri mevcut. MSI’a da mı güvenilmesin? İç bileşenleri ve topolojisine göre C tier seviyesine girebilir. Her model aynı olacak diye bir kaide yok.

Ayrıca Delta'da tierlist üzerinde yok. Ona nasıl güveniyorsunuz? A tier dendi diyerekten mi? Ki A tier'de değil. A- ile B+ arasında.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,965
Üyeler
184,707
Son üye
Karakus
Geri