Neler Yeni

SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Adayları

• Recep Tayyip ERDOĞAN

Oylar: 457 22.1%
  • Muharrem İNCE

Oylar: 51 2.5%
  • Kemal KILIÇDAROĞLU

Oylar: 1,177 56.8%
  • Sinan OĞAN

Oylar: 386 18.6%

• Oy kullanan toplam üye
    2,071
  • Anket kapatıldı .
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Hocam bu yasalarda olan eve aksinin yapılması yasak olan bir şey. Cezasının ne kadar olduğunun bir önemi mi var? Saçmalamayın Allah aşkına. AKPli olsun CHPli olsun ya da HDPli olsun gidip oy kullanmak zorunda yasalara göre.
o yasa hukuka aykırı hocam, seçim yapmamak da bir seçimdir. (OY KULLANCAĞIM TABİİ Kİ sadece yasanın hatalı olduğunu belirtmek istedim.) Vatandaşın yasa zoruyla oy kullandığı bir demokrasi olamaz

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
ciddili chp trolü değilim arkadaşlar sadece ülkemin daha kötü olaylara şahit olmasını istemiyorum sinan oğan a vermenizi de anlıyorum demokrasinin en temel hakkı fakat ben bu seçimin demokratik bir seçim değil düzen değişim seçimi olduğunu düşünüyorum referandum gibi aslında bir yandan bu b.ktan düzenin değiştirmeye çalışan dersini çalışmış olanlar var var bir yandan da geleceğimizin çalınıp ülkemizi araplaştıranlar var yapmayın lütfen allahın aşkına eğer başımızdakiler giderse bu sefer bir sonraki seçimde sinan oğan ı demokratik bir şekilde bile seçemezsiniz haberiniz olsun
Cidden Sinan Oğan'ın kazanacağını düşünse çoğu kişinin Sinan Oğan'a oy vereceğini düşünüyorum,en kaliteli aday adaylar arasındaki ancak durum ortada CHP'nin kemik kitlesi ve AKP'nin kemik kitlesi yetiyor. Bu seçim AKP ve CHP arasında.

Gölgeli

80+
kilicdaroglu-ndan-genclere-size-zerre-dokunanin-canina-okuyacagim-ss-alin.jpg

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
BEYLER RTE KEMALİ DÖVER NET YA TARTIŞMIYALIM
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu seçimde birtek sinan oğana oy atana saygım var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nerden biliyorsun kahin misin sen?
2+2 4 gardaş

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,722
İsim
Lokman Doğan
len 2 dakika kavga etmeden duramıyonuz bu siyaset öyle bir lanet ki görüyorsunuz 2 dakikada birbirinize dalıyorsunuz

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
ADAMLAR 30 KİŞİ ÜLKE YÖNETECEKLER LAAA HAHAHAH

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Çok merak ettiğim bir soru var chp li arkadaşlarım. 7 li masanın son üyesi Hdp hakkında ne düşünüyorsunuz bu kararı mantıklı buluyor musunuz oy kullanırken yoksa tayyip gitsinde ne olursa olsun mu diyorsunuz ?
hdp masaya üye değil, hdp lilerin KK ya oy vermesi de bizim sorunumuz değil, önceden kürtler akp ye oy verirken iyiydi de chp ye oy vermeye başlayınca mı terörist oldu?

Alioski

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ali
Seçime kısa bir gün kala sizlerin rahatlıkla oy kullanabileceği bir anket hazırlamak istedik. Her üyemiz tek bir adayı seçebilir, ayrıca oy veren kişilerin profillerini diğer üyeler görüntüleyemeyecektir.

Konu altında SAYGI ÇERÇEVESİ ALTINDA siyası tartışmanızı yapabilirsiniz.
kk'nin en büyük vaadlerinden birisi olan demirtaşı ve kavalayı serbest bırakmak olduğu için bende oyumu gönül rahatlığıyla erdoğana basacağım.demirtaşın serbest kalmasını istiyorsanız bize katılacaksınız .d

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom