Sehmusaydin
80+
Merhaba arkadaşlar serçe parmağımda dolama oluştu aşırı acıyor, evde yapabileceğim basit bir şeyler var mı?
Hocam dolama diyorsun onun için acil doktora gitmen gerek. Evde uygulayacağın şeyler şuan ki durumunu daha geriye itebilir. En yakın hastaneye gitmeni öneririmMerhaba arkadaşlar serçe parmağımda dolama oluştu aşırı acıyor, evde yapabileceğim basit bir şeyler var mı?
Yakında hastane yok sabahı beklemem lazım bu gece buz koyarak uyuyayımHocam dolama diyorsun onun için acil doktora gitmen gerek. Evde uygulayacağın şeyler şuan ki durumunu daha geriye itebilir. En yakın hastaneye gitmeni öneririm
Geçmiş olsun nasıl oludunuz cildiye ortopedi sıra yok sağlı ocağı krem verdi bir işe yaramıyorYakında hastane yok sabahı beklemem lazım bu gece buz koyarak uyuyayım
Hocam babanneme gittim krem verdi direk geçirdiGeçmiş olsun nasıl oludunuz cildiye ortopedi sıra yok sağlı ocağı krem verdi bir işe yaramıyor
alla alla krem neydi kral bacağım kırıldı benim ayağım sargılı spora gittim ama şuan bu lanet şeyden spor yaparım barı tutamıyorum zongluyor acayip uyuyorum onun acısına uyanıyorum ne lanet bir şeymiş arkadaşHocam babanneme gittim krem verdi direk geçirdi
Bilmiyorum adını vallaalla alla krem neydi kral bacağım kırıldı benim ayağım sargılı spora gittim ama şuan bu lanet şeyden spor yaparım barı tutamıyorum zongluyor acayip uyuyorum onun acısına uyanıyorum ne lanet bir şeymiş arkadaş
şişip mi patladı hocam küçükmüydü doktor krem verdi bu zaman geçtikçe daha kötüleşiyorBilmiyorum adını valla
Hocam krem sürüp uyumustim gece kendi patlamisti yani uyandigimda suluydu parmağımin etrafişişip mi patladı hocam küçükmüydü doktor krem verdi bu zaman geçtikçe daha kötüleşiyor