Seri Numarasina Nasıl Ulaşabilirim ?

Utkw

80+
Reaksiyon skoru
60
Dostlar yeni bir bilgisayar dizdim ve bazı ürünlerin seri numaralarını almam lazım 14 gün içinde ve şuan hepsi kasaya monteli şekilde bunlar PSU kasa sıvı soğutucu bunların kasa içindeyken nasıl seri numarasını alırım

Dostlar yeni bir bilgisayar dizdim ve bazı ürünlerin seri numaralarını almam lazım 14 gün içinde ve şuan hepsi kasaya monteli şekilde bunlar PSU kasa sıvı soğutucu bunların kasa içindeyken nasıl seri numarasını alırım
kutularında yazmaz mı hocam sadece bir fikir?

kutularında yazmaz mı hocam sadece bir fikir?
hocam sımdı bunları alma sebebım hepsı msı ve bunların kampanyaları var ve orada kutu uzerınde degıl dıyordu ondan dolayı hıc gozden gecırmedım kutuları ve googelde serı numarası urunde yazıyordu

hocam sımdı bunları alma sebebım hepsı msı ve bunların kampanyaları var ve orada kutu uzerınde degıl dıyordu ondan dolayı hıc gozden gecırmedım kutuları ve googelde serı numarası urunde yazıyordu
hocam bence yinede bi bakın kutularına yoksa o zaman sökersiniz parçaları tek çare o gibi bende bilemedim

Faturada yazar genelde. Ben yıllar önceki bir MSİ kampanyasına öyle katılmıştım diye hatırlıyorum. Ek olarak parçaları sökmen de lazım değil mesela ekran kartı için plakanın üstünde bir kağıt olur onda yazar seri numarası, kasanın camından bakarak görürsün direkt.

Kutunun üzerinde %90 seri numarası yazar

Hatirladigim kadariyla sistem bilgisi yazinca gorunuyordu

bi monitörde seri no yazar ama diğer ürünlerin üzerinde ben hiç seri no görmedim

hocam bıraz astırdıgımda fatura fısının uzerınde olacagı yazıyor fakat suanda elımde fatura yok elme geıcek fakat yok acılıyetıde yok zaten fakat bıraz detaylı okudugumda bu msı kampanyası urun uzerınden fotograf koyun yazıyuordu bır ayrı urunun fotografını arka plakayı sokup atsam bırde serı numarasını at sam sorun olur mu acaba bırde kasanın neresınde yazar serı numarası

Geri