kutularında yazmaz mı hocam sadece bir fikir?Dostlar yeni bir bilgisayar dizdim ve bazı ürünlerin seri numaralarını almam lazım 14 gün içinde ve şuan hepsi kasaya monteli şekilde bunlar PSU kasa sıvı soğutucu bunların kasa içindeyken nasıl seri numarasını alırım
hocam sımdı bunları alma sebebım hepsı msı ve bunların kampanyaları var ve orada kutu uzerınde degıl dıyordu ondan dolayı hıc gozden gecırmedım kutuları ve googelde serı numarası urunde yazıyordukutularında yazmaz mı hocam sadece bir fikir?
hocam bence yinede bi bakın kutularına yoksa o zaman sökersiniz parçaları tek çare o gibi bende bilemedimhocam sımdı bunları alma sebebım hepsı msı ve bunların kampanyaları var ve orada kutu uzerınde degıl dıyordu ondan dolayı hıc gozden gecırmedım kutuları ve googelde serı numarası urunde yazıyordu
hocam gerı takmasını ben bılmem tek care sokmek mı ben bılgısyarcıya yaptırdımhocam bence yinede bi bakın kutularına yoksa o zaman sökersiniz parçaları tek çare o gibi bende bilemedim
Faturada yazar genelde. Ben yıllar önceki bir MSİ kampanyasına öyle katılmıştım diye hatırlıyorum. Ek olarak parçaları sökmen de lazım değil mesela ekran kartı için plakanın üstünde bir kağıt olur onda yazar seri numarası, kasanın camından bakarak görürsün direkt.hocam sımdı bunları alma sebebım hepsı msı ve bunların kampanyaları var ve orada kutu uzerınde degıl dıyordu ondan dolayı hıc gozden gecırmedım kutuları ve googelde serı numarası urunde yazıyordu
Kutunun üzerinde %90 seri numarası yazarhocam sımdı bunları alma sebebım hepsı msı ve bunların kampanyaları var ve orada kutu uzerınde degıl dıyordu ondan dolayı hıc gozden gecırmedım kutuları ve googelde serı numarası urunde yazıyordu
Hatirladigim kadariyla sistem bilgisi yazinca gorunuyorduDostlar yeni bir bilgisayar dizdim ve bazı ürünlerin seri numaralarını almam lazım 14 gün içinde ve şuan hepsi kasaya monteli şekilde bunlar PSU kasa sıvı soğutucu bunların kasa içindeyken nasıl seri numarasını alırım