Yardım Serisinden 2.el iPhone önerileri

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,035
benim askim kacak redmi note 10 s artık hakkı rahmetine kavuştu izmir içinde ucuz iPhone XS üstü bütçe belirlenmedi daha babama söylemedim temiz pil yüzdesi düşük olmasın face id çalışır durumda olsun instagramda dolaşıyorum maksimum subway surfers oynuyorum başka bir şey yok kafi

Ayni fiyata çok daha iyi Samsung telefon alırsınız.

benim askim kacak redmi note 10 s artık hakkı rahmetine kavuştu izmir içinde ucuz iPhone XS üstü bütçe belirlenmedi daha babama söylemedim temiz pil yüzdesi düşük olmasın face id çalışır durumda olsun instagramda dolaşıyorum maksimum subway surfers oynuyorum başka bir şey yok kafi
Samsung ya da başka bir android cihaz a bakın X serisi artık çok eski kaldı

13 altı iphone almak şuan çok mantıklı değil hocam

hocam önerilerinizi atabilir misiniz

hocam bu dönemde x-xs alınmaz bence 13 veya üstü uygundur onun harici android bakmanızı öneririm

Hocam benim önerim 10-15k bütçe aralığında iphone se3 almanız olur. 2. elde o fiyatlara çok fazla düşen var.

bütçe ne

13 altı iphone almak şuan çok mantıklı değil hocam
hocam aslında tr 7 alıp yd 13 alıp icloud ile kullanmak istiyorum da ucuza geliyor aslında dediğim gibi bütçe belli değil en ucuzundan birşeylere baktım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam benim önerim 10-15k bütçe aralığında iphone se3 almanız olur. 2. elde o fiyatlara çok fazla düşen var.
se 4 ucuz gelecekmiş hocam ne zaman çıkacağını bilmediğim için

belli değil hocam en ucuzundan bakmaya başladım ikna edebilir isem dediğim gibi tr 7 alıp yd 13 almayı düşünüyorum mesajları vs icloud ile 13e aktarmak için

hocam aslında tr 7 alıp yd 13 alıp icloud ile kullanmak istiyorum da ucuza geliyor aslında dediğim gibi bütçe belli değil en ucuzundan birşeylere baktım

se 4 ucuz gelecekmiş hocam ne zaman çıkacağını bilmediğim için
rahat ederseniz öyle yapabilirsiniz çift telefon ama şu zamanda 11-se-xs vs almak çok saçma olur o paralara

rahat ederseniz öyle yapabilirsiniz çift telefon ama şu zamanda 11-se-xs vs almak çok saçma olur o paralara
anladım hocam peki ikna edemez isem neler yapabilirim önerilerinizi yollar mısınız

Geri