Serserilerden nasıl kurtulunur?

Hocam mesela bize yan yan baksalar ve laf atarlarsa kullanmam da sakıncası var mı? Sizde taşıyor musunuz?
Yan yan bakmaları veya laf atmaları kullanmanı gerektirmez. Kullanabilmen için yan nefsi müdafaa yapabilmen için sana saldırmaya teşebbüs etmeleri gerekir. Sana silah göstermeleri saldırmaya teşebbüs sayılır ve bu durumda biber gazını kullanma imkanın doğar. Fakat canın tehlikede değilken kullanırsan suç işlemiş olursun. Ben taşımıyorum ama satın alıp taşımak gibi bir fikrim var.

Yan yan bakmaları veya laf atmaları kullanmanı gerektirmez. Kullanabilmen için yan nefsi müdafaa yapabilmen için sana saldırmaya teşebbüs etmeleri gerekir. Sana silah göstermeleri saldırmaya teşebbüs sayılır ve bu durumda biber gazını kullanma imkanın doğar. Fakat canın tehlikede değilken kullanırsan suç işlemiş olursun. Ben taşımıyorum ama satın alıp taşımak gibi bir fikrim var.
Hocam siz hiç olay yaşadınız mı buna benzer?

Biber gazini kesinlikle küçümsemeyin alın ve zor durumda kaldığınızda kullanın o kadar etkili ki 3 katlı okulun son katındaki tuvaletinde arkadaşıma sıkmistim bir kutu bütün okulu sardı okulu bahçeye tahliye ettiler içeri giren öksurmekten nefes alamiyordu çocukta bayıldı :D

Dövüş sanatlarından birine yazıl git onun dışında spora da git kendini korumayı öğren sen değil onlar senden korksun

Geri