D D4rkz3n 80+ Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 21 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Ömer erdal 30 Eylül 2022 #1 arkadaşlar iki gün önceye kadar gayet güzeldi kulaklığım razerin blackshark v2x incelenmişti kanalda o son 2 3 gündür sesim aşırı derinden geliyor sebebi nedir bilen var mı kaç gündür kanser oldum ya (((((((
arkadaşlar iki gün önceye kadar gayet güzeldi kulaklığım razerin blackshark v2x incelenmişti kanalda o son 2 3 gündür sesim aşırı derinden geliyor sebebi nedir bilen var mı kaç gündür kanser oldum ya (((((((
M Myst3ry 80+ Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 100 Dahası Reaksiyon skoru 63 İsim Can 30 Eylül 2022 #2 Kulaklıkta görseldeki gibi bir ayırıcı kullanıyorsan eğer gevşemiş olabilir iyice ittir derim.
D D4rkz3n 80+ Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 21 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Ömer erdal 1 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Myst3ry yazmış: Kulaklıkta görseldeki gibi bir ayırıcı kullanıyorsan eğer gevşemiş olabilir iyice ittir derim. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... yok kanka laptop kullanıyorum tek giriş var hem mic hem kulak için tek giriş var ben daha çok yazılımsal bir şey diye düşünüyorum
Myst3ry yazmış: Kulaklıkta görseldeki gibi bir ayırıcı kullanıyorsan eğer gevşemiş olabilir iyice ittir derim. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... yok kanka laptop kullanıyorum tek giriş var hem mic hem kulak için tek giriş var ben daha çok yazılımsal bir şey diye düşünüyorum