Neler Yeni

Sesim Neden Kalınlaşmıyor?

T.P.G.

80+ Titanium
Benim de sesim kalın ama mikrofonlarda acayip kötü. 12 yaş gibi çıkıyor.
Evet. Micdeki ses farklı oluyor. Benimki daha kalın çıkıyor aslında yakın biraz. Sadece havadaki dalgaları aldigı için öyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 17 yim 16 ya kadar civciv gibiydi. Şuan çoğu kız sesinin tonu çok iyi diyor.
Bana da. Ses tonu biraz önemli ya.

Ama kanka çok takma en geç 3 senede degişir. Belki yaz sonunda bile değişebilir. Bana öyle oldu. Yaza girerken ördek çıkınca boss gibi bir şey oldum :D.

Furkan/CharuSs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Furkan DURAN
Evet. Micdeki ses farklı oluyor. Benimki daha kalın çıkıyor aslında yakın biraz. Sadece havadaki dalgaları aldigı için öyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana da. Ses tonu biraz önemli ya.

Ama kanka çok takma en geç 3 senede degişir. Belki yaz sonunda bile değişebilir. Bana öyle oldu. Yaza girerken ördek çıkınca boss gibi bir şey oldum :D.
Biraz mı? xD

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
kardeşim benimde sesim geç kalınlaştı sesin ince diye niye utanıyorsun onlarda o yoldan geçti ya sonuçta dalga geçen olursa sıkma canını benim işitme kaybım var 11 yıldır işitme cıhazı 3 yıldır cochlear implat kullanıyorum bazen cihaz kullandığım için beni dışlayan ve dalga geçen insanlarla karşılaşıyorum 2 kelime etmeden onlardan olabildiğim kadar uzaklaşıyorum sende öyle yap sesinle dalga geçerse hiç takma 2 kelime de etme kavgada çıkartmadan onlarla iletişimini bitir

T.P.G.

80+ Titanium
kardeşim benimde sesim geç kalınlaştı sesin ince diye niye utanıyorsun onlarda o yoldan geçti ya sonuçta dalga geçen olursa sıkma canını benim işitme kaybım var 11 yıldır işitme cıhazı 3 yıldır cochlear implat kullanıyorum bazen cihaz kullandığım için beni dışlayan ve dalga geçen insanlarla karşılaşıyorum 2 kelime etmeden onlardan olabildiğim kadar uzaklaşıyorum sende öyle yap sesinle dalga geçerse hiç takma 2 kelime de etme kavgada çıkartmadan onlarla iletişimini bitir
Aslında öyle kişilerin kulağına vuracaksın şamarı o da bir taksın bakalım nasıl bir hismiş?

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
Aslında öyle kişilerin kulağına vuracaksın şamarı o da bir taksın bakalım nasıl bir hismiş?
bende bazen kavga edecek kadar sinirleniyorum toplum içinde ve evin dışındayken sinirlerime hakim olabiliyorum ama evdeyken dalga geçsin bakayım gözü bir daha güneşi görüyormu ben 16 yaşımdayken babamla kavga ettim günler oldu sinirlenince 5 kişiyi tek kolumla çekiyordum he şimdi babamla kavga ediyordum derken öyle uçan tekme yumruk falan değil

Top Bottom