Sessiz güç kaynağı önerisi

Cheazy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
445
aktif olarak c4 marka psu kullanmaktayım. Bunu satacağım. Sessiz bir psu kullanmak istiyorum. Kart 5060 işlemci 5600. İlerde kart değişmem max ddr5 e geçerim o da 200 yıl sonra. Çok abartılı para olmasın. Aktif olarak kullandığınız. Hikayeli oyunlarda misal rdr gow da falan azmayan bir psu önerirseniz sevinirim.

şunu kullanıyorum. 1,5 yıldır sesini bile duymadım.
1753789355261.webp

onunda duyma bi zahmet 50 k lık psu hacı
Psu tier listten bilindik markaların (asus, msi, fsp, corsair gibi) B ve üzeri psularına bak sonra cyberneticsden ses seviyelerine bak daha sonra da fiyat araştırması yapıp seç birini çoğunu CWT diye bir firma üretiyor zaten

Psu tier listten bilindik markaların (asus, msi, fsp, corsair gibi) B ve üzeri psularına bak sonra cyberneticsden ses seviyelerine bak daha sonra da fiyat araştırması yapıp seç birini çoğunu CWT diye bir firma üretiyor zaten
hocam oralarda da aşırı yd ürünler var bakıyom şimdi tr de olan ürün yok yok 5k lık psu falan o kadar para vermek istemiyom 2 küsüre falan çıtır bi psu lazım. msı in 600w lık işimi görmez mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5K hocam . :) abartma istersen.
benim sistem o kadar

azcık bilgin varsa şayet psunun içini açabilecek kadar yani; ikisi 1900 e patlar.ultra sessiz bir psu ya sahip olursun.

www.amazon.com.tr/gp/product/B00L8IYCJI/ref=ox_sc_saved_image_7?smid=A38F5RZ72I2JQ&psc=1

mantıklı ama uyar mı acaba

mantıklı ama uyar mı acaba
ben kullanıyorum bu şekilde

2 pinli psu yuvasının yan tarafını kır önemli olan fandaki sarı ve siyah pinler.bunu da psunun 2 pinli yuvasına tak.

azcık bilgin varsa şayet psunun içini açabilecek kadar yani; ikisi 1900 e patlar.ultra sessiz bir psu ya sahip olursun.

www.amazon.com.tr/gp/product/B00L8IYCJI/ref=ox_sc_saved_image_7?smid=A38F5RZ72I2JQ&psc=1
aktif olarak c4 psu kullanıyorum. Daha önce de onlarca psu açtım ama ben bu saatten sonra sisteme aldıgım urunlerı takıp sıkıntısız ugrasmadan kullanmak istiyorum. C4 le devam etmek istesem veyahut ugrasmak ıstesem kendı psuma fan takar kullanırdım ama yine de öneri için teşekkürler. Şunu da ekliyeyim 1900 e gider msi psu alırım içini de açmam.

bunu su an satmak amacım satılırsa https://www.gaming.gen.tr/urun/5791...w-2-yil-birebir-degisim-garantili/?ref=akakce

bunu ya da 700w lısını falan alcam

Geri