Demoizm
80+
- Reaksiyon skoru
- 67
Evet oAmazonda satılan L masami bu hocam
Evet oAmazonda satılan L masami bu hocam
wallpaper engine oled yazınca çıkıyor tam adını unuttumduvar kagidi ismi ne
Hocam fanlar ne bide 140mm beyaz modeli varmı bildiğinizUfak bir setup güncellemesi![]()
Alttaki fanlar Temu dan Prism lV Pro kasa fanıHocam fanlar ne bide 140mm beyaz modeli varmı bildiğiniz
Alt taraf için Reverse fan lazım 3 adet çünkü fan kanatları ters ve görünüm olarak akvaryum kasalarda daha iyi gözüküyor.Hocam fanlar ne bide 140mm beyaz modeli varmı bildiğiniz
aynen öyle benim alttaki fanlarda reverse sırf görüntü amaçlıAlt taraf için Reverse fan lazım 3 adet çünkü fan kanatları ters ve görünüm olarak akvaryum kasalarda daha iyi gözüküyor.
Yani fan tam olarak görünüyor, fanı tutan plastik kolları aşağıda kalıyor öyle bişe işte![]()
Hocam telefon ne güzelmiş kamerasıUfak bir setup güncellemesi![]()
İlk fotoğraf çok hoşuma gitti hocam. S24fe den beklemezdim o kadar iyi fotoğrafı. Kamerası güzel ama yinede bu performansı beklemiyordum.S24 FE
normalde daha net fotolar ama forumda boyut düşüyor
benimde en hoşuma giden foto o oldu kendim bile şaşırdım ilkİlk fotoğraf çok hoşuma gitti hocam. S24fe den beklemezdim o kadar iyi fotoğrafı. Kamerası güzel ama yinede bu performansı beklemiyordum.
Birde o derinliği bokehi çok güzel yapmış. Ondan çok hoşuma gitti. Tam portre gibi böyle.benimde en hoşuma giden foto o oldu kendim bile şaşırdım ilkkayıpsız yakınlaştırma olunca kalite düşmüyor onun avantajı çok fazla