Neler Yeni

Sevdiğim kız, bu şekilde reddetti.

thecarlos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Furkan Özlü
anladım insan tabi kırılır ama kusurluk bir durum yok. istemiyorsan zorla olacak hali yok. Ama hiç yoktan arkadaş olmak arkadaş kalmak isterim. eğer bir gün fikrin değişirse istersen vs. her zaman burdayım. kibar cevabın için teşekkür ederim :)

Bunu yazmayı düşünüyorum.

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Mirhan Yalçın
Bazı kızlar üzer bazılarında üzmemek için böyle lafı dolandıra dolandıra yazar. çok takma diğer seçenekleri değerlendir

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Tuğra
Kızı çok sevdiğimi falan söyledim, bana şu şekilde kibarca ilişki istemediğini söyledi. Çok seviyorum kızı ya. Ne diyeyim ne yapayım bilmiyorum.

Alıntıyı görüntüle
Seni kırmadan sevdiğim başka birisi var demiş.
Tavsiyem çok takma önüne bak zaten ilerde başkasına aşık olur onu unutursun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yukarı da yazdığım gibi yazayım mı kıza?
Ha bu arada o kız sevdiginden red yediği yada ayrildigi gün sana yazicak kabul etme çünkü seni cepte olarak görüyor.
Kisacasi üzer.

Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Talha Açıkgöz
biraz daha ısrarcı ol rahat bırakma birdaha görmiceksin zaten takipden çıkarmıs okul değişmissin felan
Mesaj otomatik birleştirildi:

rahat bırakma dedimde rahatsız olduğunu söyleyene kadar rahat bırakma söylerse durursun söylemez direk engel atarsada yapcak bisey yok malmis

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Gayet kibarca reddetmiş. Bazıları gibi korkak davranmayıp açılarak kendin kazanmışsın. Boşver sağlık olsun daha ömrün uzun inşallah.

thecarlos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Furkan Özlü
Sağolun beyler cansınız. Sadece sanki bilmiyorum yani. İkimiz de çok benziyoruz, ilişkimiz olsa harbi çok mutlu oluruz ya biliyorum. Helalleşip ya da bilmiyorum işte bitsin istemiyorum ya :D

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Fettah Özalp
eğer sen teklif etmeden öncede arkadaş gibi samimi iseniz hala öyle kal, istediği zaman seni bulcak

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Fettah Özalp
Çok samimi değildik. Biraz konuşmuşluğumuz var.
reis konuş diycemde bunun üstünede daha gidip konuşamazsın. keşke biraz daha yakınlaşıp teklif etseydin, dahada onla olmazsın bence. konuşmuşluk ile o samimiliği bu olaydan sonra yürütemezsin

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Sağolun beyler cansınız. Sadece sanki bilmiyorum yani. İkimiz de çok benziyoruz, ilişkimiz olsa harbi çok mutlu oluruz ya biliyorum. Helalleşip ya da bilmiyorum işte bitsin istemiyorum ya :D
Olmadıysa olmadı, zorlama. Kısaca red etmiş, gerek yok galaksilerde bilim kurguya. Benim de konuştuğum bir kız vardı sevgilisi olduğunu öğrenince bıraktım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,276
Üyeler
161,833
Son üye
Benamo
Top Bottom