Neler Yeni

Sevdiğim kıza nasıl açılabilirim?

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca
Beta olduğunu çok açık belli etmişsin .Asla hediye alma ,ve asla aşık oldum deme.
Arkadaşım arkadaş ortamında utana utana ilan etmişti ve yıl sonuna kadar kız o yokmuş gibi davranmıştı kızla karşı karşıya gelmek için neler yapıyordu çok utangaçtı kısacası özgüven patlaması yaşamıyorsanız ilan etmeyin bütün bir yılınız kayabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kürşat
Instagram
kursatdogruu
Steam
Kürşat
Facebook
kursat.dogru.7
Discord
'kürşat#6497
Arkadaşım arkadaş ortamında utana utana ilan etmişti ve yıl sonuna kadar kız o yokmuş gibi davranmıştı kızla karşı karşıya gelmek için neler yapıyordu çok utangaçtı kısacası özgüven patlaması yaşamıyorsanız ilan etmeyin bütün bir yılınız kayabilir

Pek arkadaşım yoktu zaten, onları da kaybetmek istemem açıkçası. bu ve buna benzeyen fikirlere ısındım

Alpbruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Alp Goksel
Bende yaşadım zamanında bütün kızlar bana ***** gibi bakıyordu bence yoluna devam etmesi gerekiyor .sonuçta kız arkadaşlarıyla birlikte onunla dalga gecicek çok belli .en iyisi başka kızlarla takılması ve o kızı unutması aşk falan yalandır

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca
Bende yaşadım zamanında bütün kızlar bana ***** gibi bakıyordu bence yoluna devam etmesi gerekiyor .sonuçta kız arkadaşlarıyla birlikte onunla dalga gecicek çok belli .en iyisi başka kızlarla takılması ve o kızı unutması aşk falan yalandır
Bence de bütün arkadaşların hatta mesafeli oldukların bile senle dalga geçiyor şahsen ben de çok dalga geçmiştim ama kıza yalnız iken söylemediği için kısacası okulda popüler değil iseniz gf yapmaya çalışmayın arkadaşınız olsun emin olun arkadaş olunca kendinizi daha iyi hissedeceksiniz

Alpbruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Alp Goksel
Bence de bütün arkadaşların hatta mesafeli oldukların bile senle dalga geçiyor şahsen ben de çok dalga geçmiştim ama kıza yalnız iken söylemediği için kısacası okulda popüler değil iseniz gf yapmaya çalışmayın arkadaşınız olsun emin olun arkadaş olunca kendinizi daha iyi hissedeceksiniz
Buda yanlış bir düşünce neden popüler olmayanlar sevgilisi olmasın. özgüvenin yüksekse .lider kişiliğin varsa çok rahat sevgilin olabilir

phestopick

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
salih
bi kafede yada onun sevdiği bi mekana (park dahi olabilir ) gidin ve birşeyler yiyip içebilirisniz
ardından içinden ne geliyorsa cesaretli bi şekilde söyle
bol şanslar

Redreyed

80+
Kıza iyice dikkat et toplum içinde ayakları sana bakıyorsa veya gulerken ilk sana bakiyorsa o kız seni seviyordur oyle bi detay yakalarsan direkt açıl

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca
Buda yanlış bir düşünce neden popüler olmayanlar sevgilisi olmasın. özgüvenin yüksekse .lider kişiliğin varsa çok rahat sevgilin olabilir
Seninle çok dalga geçiliyor eğer popüler yada bilinen biri isen insanlar unutup gidiyor bizzat biliyorum eğer içine kapanık isen vay haline cesaet edip sürdürecek olan varsa yapsın

Kemal7

80+
Kardesim bunu okuyorsan isaret ver, kizin senden hoslandigindan emin degilsen acilma. Sadece bulus gez dolas sadece ikiniz olun. Ondan sonra baska bir zaman 2-3-5 gun sonra tekrar cagir. Kiz seninle vakit gecirmek istiyor mu istemiyor mu once onu ogren. Seninle bulustugunda diger ortak arkadaslarinizi ya da arkadas grubunuzu da cagirmak istiyor mu agzindan kaciracak mi onu ogren.

ben mesela bak samimi soyluyorum kanka bir kizla en fazla 3. Bulusmada yapisirim dudaklarina acilma macilma ugrasmam. Henuz bozguna da ugramadim

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ünit besen ilove you söyle du yu lav mi dediğinde sni seviyorum de cevap verirse hayırlı olsun allah bir yastıkta kocatsın

Top Bottom