knk istersen milattan önce olsun hala iş görüyo taktik bakalım nolcakYıl 2012
Mesaj otomatik birleştirildi:
Forumda iddia oldu de. Daha mantıklı.
Kız olayı anlamış olabilir ama açılmak istiyorsan açıl.O bana karşı bir şey hissediyor gibi ama sevgili yapmıyorum diyor.
:d ciddimisin kankacım bu kadar sıkma kendini, reddetse ne olacak ha? Tüm Türkiyeye rezilmi olacaksın sanki abartmayın şu reddildilme olayını.Ama reddederse yıkılırım
knk o bendede var reddedilme korkusu bilmiyomKız olayı anlamış olabilir ama açılmak istiyorsan açıl.
:d ciddimisin kankacım bu kadar sıkma kendini, reddetse ne olacak ha? Tüm Türkiyeye rezilmi olacaksın sanki abartmayın şu reddildilme olayını.
Reddedilmeyi en aza indirmeyi istiyorsan yüz yüze açılacaksın. Kıza o düşünme fırsatını vermeyeceksin. Sanaldan açılırsan %92 ret yersin.Agalar sa
Bi kız arkadaşım oldu 3-4 aydır her gün konuşuruz bazen minecraft oynarız (Bebek değiliz).
İkimizinde kafa yapısı tamamen uyuşuyor.
Nasıl açılırım bu kıza bilen varmı ?
O bana karşı bir şey hissediyor gibi ama sevgili yapmıyorum diyor.
Destek olun agalar açılmak istiyorum kıza ne yapmam gerek ?
@Emydn10
Bunda korkman gereken bir şey dostum, sonuçta dünya önüne çıkıp bir konuşma fln yapmıyorsan, sadece içindekilerini karşı tarafa söylüyorsun korkmanı gerektiren bir şey yok.knk o bendede var reddedilme korkusu bilmiyom
Bunu atmak yerine uyarılarını atsaydın kız düşerdi.at. Ben yaptım engelledi ama bence işe yarar.
''Belalıyım lan, Sevgilimsin tüm düüünya duysun beni.'' yazsaydım ve uyarıları göstersem cidden işe yarardı.Bunu atmak yerine uyarılarını atsaydın kız düşerdi.
Cevap verdi mi la bende denicemDenicem olum güzel taktik
Şimdi yazıyorum
knk bence dene işe yarar bende denicem şimdi.Cevap verdi mi la bende denicem
knk oda saçma olur kız gerçekden bişey hissetmiyorsa cafenin içinde rezil eder çocugu tabi kızı tanımıyom ama geneli öyleBiraz saçma olucak ama kızla buluş bir kafeye götür kulağında bişey var diyip yanağından öp ben böyle yapmıştım 3 yıldır sevgiliyiz.