Chitragupta
80+
- Reaksiyon skoru
- 143
Kız arkadaşım uzun bir süredir saat bakıyor fakat almaya fırsatı olmadı bende bu fırsat ona hediye alayım diye düşündüm android telefonu ne almalıyım bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Tavsiyem hediye falan almayın. Ortalık, önemsediği eski sevgilisine pahalı hediyeler alıp terk edilen erkeklerle kaynıyor. 1 - 2 hafta aranız iyi olur. Sonra yine bir çanta, kolye, bilezik, ayakkabı, elbise hoşuna gider. Paranız olmaz, alamazsınız. Suratı düşer. Tavır yapar. Anlamazsınız bile neye tavır yaptığını. Daha sonra bu hediyeleri alabilecek yeni erkek arkadaşları arar. Ruhunuz duymaz. ( Argo olarak şahsınıza değil genel tabirle mal olmayın. ) O yüzden önemsediğiniz, ailenizden olmayan birine sizin için pahalı olabilecek hediye almayın. Kendiniz ve geleceğiniz için bir şeyler alın. Altın, gümüş alın, az ufak demeden kenara koyun. Bu sizin için daha iyi olur. Ama illa kız arkadaşınızla alakalı bir eylemde bulunmak istiyorsanız beraber yapacağınız bir aktiviteye gidin. Yurtdışı balkan turları var uyguna onlara gidin. Türkiye içinde gezip görebileceğiniz turistik yerlere gidin. Aklınıza gelebilecek başka birlikte yapabileceğiniz şeylere para harcayın. Ama direkt doğrudan yarın bir gün sizinle birlikte olmama ihtimali olan kişilere gönlünüzden kopup bolca para harcamayın.