Neler Yeni

sharkoon psu takırtı sesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
hocam anlamadım birisi çöp psu yanar diyo bu tıkırtı sesi yüzünden sıkıntı çıkar mı onu anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben psuda bu ses yüzünden yolluyorum coil whine umrumda değil
Yanar diyenler muhtemelen sorunun ne olduğunu bilmiyor. Bazısı bilerek söylüyor, sizi uyarmak için ama forumun çoğunda bu durum mevcut ; Psu'daki sorun ile konu açıldığında yanar, patlar , c4 tarzı cevaplar meşhur maalesef.

Sizin sorununuz tamamen fanlarla alakalı. O ses Coil whine falan değil ve bileşenlerden gelen bir ses de değil. Fanın sürtünme sesi. Ses dışında pek bir zararı olacağını sanmıyorum. Garantisi bitmedi ise gönderin uygun bir zamanda, baksınlar.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
PSU çöp. Acilen değiştir. Sistem bile yanabilir :D
Aynen kardeşim çöp zaten almanyada büyük markalardan anca corsair i biliyorsun sen. Hatta corsair in alman malı olduğunu bile bilmiyorsun. Almanyada Dayımın çalıştığı fabrikada 300e yakın bilgisayarda sharkoon psu kullanıyorlar. Alman kalitesine güveneceksin. Sharkoon aslında ucuz değil, diğer psu lar çok pahalı.

hocam cidden mi

hocam şuan param yok nasıl değiştiryim galiba garantiside bitti ne yapıyım

hocam sizin bi bilginiz var mı

hocam lütfen yazın ya
Değiştirme psu yu kardeşim, garantiye yolla hallederler.

vamlagk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
eray
Yanar diyenler muhtemelen sorunun ne olduğunu bilmiyor. Bazısı bilerek söylüyor, sizi uyarmak için ama forumun çoğunda bu durum mevcut ; Psu'daki sorun ile konu açıldığında yanar, patlar , c4 tarzı cevaplar meşhur maalesef.

Sizin sorununuz tamamen fanlarla alakalı. O ses Coil whine falan değil ve bileşenlerden gelen bir ses de değil. Fanın sürtünme sesi. Ses dışında pek bir zararı olacağını sanmıyorum. Garantisi bitmedi ise gönderin uygun bir zamanda, baksınlar.
hocam teşekkürler yarın garantiye yollıcam zaten çok yakınımda sizce ne yaparlar fanı filan mı değiştircekler yoksa yeni psu mu yollarlar

Aynen kardeşim çöp zaten almanyada büyük markalardan anca corsair i biliyorsun sen. Hatta corsair in alman malı olduğunu bile bilmiyorsun. Almanyada Dayımın çalıştığı fabrikada 300e yakın bilgisayarda sharkoon psu kullanıyorlar. Alman kalitesine güveneceksin. Sharkoon aslında ucuz değil, diğer psu lar çok pahalı.

Değiştirme psu yu kardeşim, garantiye yolla hallederler.
bende anlamadım hocam abdullah abinin sisteminde vardı bütün itopyada bu psuyu kullanıyolardı aldığım zaman

Çınar Yaşar

80+ Gold
Maalesef o Coil Whine fakat sisteme bir zararı yoktur sadece ses fazla olur

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
hocam teşekkürler yarın garantiye yollıcam zaten çok yakınımda sizce ne yaparlar fanı filan mı değiştircekler yoksa yeni psu mu yollarlar
Prosedür nasıl işliyor pek bilgim yok maalesef ama fanın değişeceğini düşünüyorum. İncelediklerinde Coil Whine sorunu da mevcutsa eğer değişim yapabilirler.

Çınar Yaşar

80+ Gold

Çınar Yaşar

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,691
Üyeler
166,061
Son üye