Shein indirimli ürünler

O yenileniyor 2 günlük hesabımda silinmedi daha puan biriktiyorum
o zaman çok ucuz olmayan ürünlerde işe yarayabilir baya vergisini düşürür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

M2 soğutucu alınabilir.
Fanlar ve Soğutma
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!

Bende 90 oluyo hocam nasıl.
puanları kuponları kullan kargo korumasını kaldır 30 tl olur. bende artık her puan görevini yaptırtmıyor o yüzden bana 32 liraya geldi

o zaman çok ucuz olmayan ürünlerde işe yarayabilir baya vergisini düşürür
137 oldu şuanlık bugün 3 vericekti 13 verdi. böyle fazla fazla vericekse baya düşürür ürün fiyatını. Puan kısmında 3 gün sonra büyük süpriz yazdı bekliyorum.

137 oldu şuanlık bugün 3 vericekti 13 verdi. böyle fazla fazla vericekse baya düşürür ürün fiyatını. Puan kısmında 3 gün sonra büyük süpriz yazdı bekliyorum.
20 puan yüzünden şu termal pad 30 lira yerine 32.5 liraya geldi ordan hesap et hocam bence o kadar uğraşmaya değmez

M2 soğutucu alınabilir.
Fanlar ve Soğutma
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!

Bende 90 oluyo hocam nasıl.
Yeni hesap açıp bakmadım. M2 için almıyorum zaten, ekran kartı için alacaktım

20 puan yüzünden şu termal pad 30 lira yerine 32.5 liraya geldi ordan hesap et hocam bence o kadar uğraşmaya değmez
İstediğim çoğu ürünü aldığımdan acelem kalmadı. 3 gün sonraki dediği süprizi merak ettiğim için uğraşıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
İstediğim çoğu ürünü aldığımdan acelem kalmadı. 3 gün sonraki dediği süprizi merak ettiğim için uğraşıyorum.
Ben yeni hesap açarken hata veriyor nasıl yeni hesap açıcam

Hocam 8 farklı hesaptan farklı kimlik numaralarıyla ürün aldım. Çoğu tek sadece 2 tanesi çift , bu kadar fazla ürünü aynı adrese söyledim kargo konusunda sorun çıkar mı?

Bir TC üzerinden maksimum 5 alışveriş yapabiliyoruz değil mi?
5 paket evet.

Ben yeni hesap açarken hata veriyor nasıl yeni hesap açıcam
Ne hatası veriyor? Telefon değişebilirsin.

Hocam 8 farklı hesaptan farklı kimlik numaralarıyla ürün aldım. Çoğu tek sadece 2 tanesi çift , bu kadar fazla ürünü aynı adrese söyledim kargo konusunda sorun çıkar mı?

Zannetmem bende aynı adrese 12 paket söyledim

5 paket evet.

Ne hatası veriyor? Telefon değişebilirsin.

Zannetmem bende aynı adrese 12 paket söyledim
Hocam siz 12 tane ne söylediniz acaba merak ettim bende alırım belki birşeyler daha bir iem kulaklık skatez birde M2 soğutucu alıcam daha.

Hocam siz 12 tane ne söylediniz acaba merak ettim bende alırım belki birşeyler daha bir iem kulaklık skatez birde M2 soğutucu alıcam daha.

Termal pad, 4 farklı grip tape, skatez, termal yemek çantası, watch 7 kayış, vites topuzu, g435 pad vs vs.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,315
Üyeler
184,768
Son üye
Karol
Geri