Shein indirimli ürünler

1080p diyor ama 720p olur büyük ihtimalle oda kafi benim için, iade için şartlar neydi kalitesini beğenmessem iade etmede sıkıntı çıkarmı? Temu kadar kolaymı burda iade.

Evet hocam 7-8 senelik ürün ama yenilemişler galiba, 1080 olucağını bende düşünmüyorum genelde ne yazıyorsa onun bir tık altı oluyor, yorumlar olumlu fotoğraf atan biri vardı görüntü iyi duruyor (fiyatına göre).

Kötü görüntü verirse iade edememmi geldikten sorna?
aynısını temudan zamanında almıştım paranı çöpe atmak gibi bişey 360p bilginiz olsun. yenilenmiştir yenilenmemiştir bilmem orasını ama görüntüsü herşeyi aynı gibi ve geldiğinde iadenin tamamınıda alamazsınız uğraşır durursunuz hocam

1080p diyor ama 720p olur büyük ihtimalle oda kafi benim için, iade için şartlar neydi kalitesini beğenmessem iade etmede sıkıntı çıkarmı? Temu kadar kolaymı burda iade.

Evet hocam 7-8 senelik ürün ama yenilemişler galiba, 1080 olucağını bende düşünmüyorum genelde ne yazıyorsa onun bir tık altı oluyor, yorumlar olumlu fotoğraf atan biri vardı görüntü iyi duruyor (fiyatına göre).

Kötü görüntü verirse iade edememmi geldikten sorna?
bu site iade için kargoyu karşılamıyor siz parasını ödersiniz kargonun bu durumdada boşa ürünsüz paranız gider iade edin kargoya verilmeden.

aynısını temudan zamanında almıştım paranı çöpe atmak gibi bişey 360p bilginiz olsun. yenilenmiştir yenilenmemiştir bilmem orasını ama görüntüsü herşeyi aynı gibi ve geldiğinde iadenin tamamınıda alamazsınız uğraşır durursunuz hocam
bu site iade için kargoyu karşılamıyor siz parasını ödersiniz kargonun bu durumdada boşa ürünsüz paranız gider iade edin kargoya verilmeden.
İptal ettim hocam uyarı için sağolun

Alınabilir ve fiyatını hak eden ürünlerin bulunduğu bir liste mevcut mu acaba?

Her üründe fiyat düşmüyor sanırım. Şu ürünü tek ekleyince kupon gözükmüyor. Yanına birşeyler ekliyorum fazla inidirim olmuyor.

1758567139701.webp

KZ KZ Castor - Kulak İçi İzleme Kulaklıkları, HiFi Sınıfı Bas Kulaklıklar, Gelişmiş Harman Bas Efekti, Ayarlanabilir Ses, Gürültü Önleyici IEM, Çift Dinamik Sürücülü Kablolu Kulaklıklar, 2PIN-C Çıkarılabilir Kablo, Şarkıcılar ve Müzisyenler İçin Uygun (Siyah)
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!
34

Bundan alabilirsin hocam bende 80dolarlik simgot ea500lm vardı hiç hoşuma gitmedi bide bunu aldım bunu denicem :D bass seviyorsan siyah rengini al sevmiyorsan gümüş rengini al. İlk kullanıcı indirimi ile puanları birleştirirsen 300tlye felan geliyor performansıda gayet yeterli diyorlar.
castor bas mi yoksa castor pro gümüş mü? bende gümüş var şimdi ama başı çok ovduler eğer aralrinda uçurum yoksa castor bası alayım mi?

castor bas mi yoksa castor pro gümüş mü? bende gümüş var şimdi ama başı çok ovduler eğer aralrinda uçurum yoksa castor bası alayım mi?
Ne istediğinize göre değişir hocam bass seviyorsanız bass versiyonunu tercih edin. Ben bass olmadan yapamadığım için mecbur castor bass aldim eğer ki dengeli seviyorsanız Harman tercih edin.

Ne istediğinize göre değişir hocam bass seviyorsanız bass versiyonunu tercih edin. Ben bass olmadan yapamadığım için mecbur castor bass aldim eğer ki dengeli seviyorsanız Harman tercih edin.
pc de oyun için ses kasmalık kullanabileceğim önerebileceğiniz bir model var mı acaba

Geri