Shein indirimli ürünler

İlgilenenler varsa vücut geliştirme ekipmanları (strap,dizlik,ağırlık kemerleri) çok ucuza geliyor genel olarak.Naked motora takılabilecek güzel aksesuar veya motor ekipmanı tavsiyesi varsa alırım.

Bugün sipariş ettim uygulamadan 564 tl ye denk geldi farklı hesaplar aç ordan dene bi şekilde bu kolu destekleyen bir kupon gelir
Dostum Sheinden 60'a yakın siparisim vardır indirimli dun zaten denemek icin 2-3 adet hesap açtım hicbir sekilde indirim olmadı.

Dostum Sheinden 60'a yakın siparisim vardır indirimli dun zaten denemek icin 2-3 adet hesap açtım hicbir sekilde indirim olmadı.
Anladım. O zaman şey sorayım ortalama kaç günde geliyor ürünler 14/24 ekim tarihleri diyor ama daha erken gelme şansı var mı?

Aldıklarınız ürünler arasından tavsiye verebilir misiniz ?

sh2402216737777571 kahve değirmeni fiyatı baya iyi geldi bana. AE'de falan alternatifleri vergisiz 1000 TL gözüküyor. Vergiler dahil 690'a geldi. Kahve ekipmanı için soran arkadaşlar vardı baksınlar. sh ile başlayanı aramaya yazın ürün çıkıyor. Alıp kullanan varsa bana bi yorum yapabilir mi? Espresso için yeterli öğütüm sağlıyor mu bu değirmen.

Geri