Link atsanaİlgilenenler varsa vücut geliştirme ekipmanları (strap,dizlik,ağırlık kemerleri) çok ucuza geliyor genel olarak.
Bugün sipariş ettim uygulamadan 564 tl ye denk geldi farklı hesaplar aç ordan dene bi şekilde bu kolu destekleyen bir kupon gelirOlmuyor hocam
Dostum Sheinden 60'a yakın siparisim vardır indirimli dun zaten denemek icin 2-3 adet hesap açtım hicbir sekilde indirim olmadı.Bugün sipariş ettim uygulamadan 564 tl ye denk geldi farklı hesaplar aç ordan dene bi şekilde bu kolu destekleyen bir kupon gelir
Anladım. O zaman şey sorayım ortalama kaç günde geliyor ürünler 14/24 ekim tarihleri diyor ama daha erken gelme şansı var mı?Dostum Sheinden 60'a yakın siparisim vardır indirimli dun zaten denemek icin 2-3 adet hesap açtım hicbir sekilde indirim olmadı.
Daha erken gelir.Anladım. O zaman şey sorayım ortalama kaç günde geliyor ürünler 14/24 ekim tarihleri diyor ama daha erken gelme şansı var mı?
Aldıklarınız ürünler arasından tavsiye verebilir misiniz ?Dostum Sheinden 60'a yakın siparisim vardır indirimli dun zaten denemek icin 2-3 adet hesap açtım hicbir sekilde indirim olmadı.