Shein indirimli ürünler

Şurada güzel hafıza kartı var mı alimabilecek? Bilgisi olan kimse var mı?

teşekkürler hocam bende almıştım baya güzelmiş.
Bende çok memnunum. Zaman ayarlı felan baya iş görüyor. Ben birde onu kontrol etmek için Temu'dan masa altı button aldım. Dün geldi ama ona birde ara bağlandı zegbee bilmemne zımbırtısı lazımmış. Bir de onu sipariş verdim bakalım. Yavaştan evi akıllı hale getirelim :D

Kışlık üst kapşonlu kapşonsuz farketmez, mümkünse siyah renk baskın olsun.
Birçoğu listeye attıklarım olmak üzere:
Bazıları pamuk karışımlı, bazıları düz polyester. Buna dikkat ederek tercih yaparsın. TR fiyatlarına göre baya kelepir.
Bir de kalıplar çok geniş bu üstlerde, 1 beden küçük alınmalı. Ben normalde L beden giymeme rağmen emanet gibi durdu aldıklarım. Size Guide'a vücut ölçülerini girersen optimal beden önerisinde bulunuyor sana, doğruluğu kesin değil ama referans olur en azından. Zira iade süreci de epey tatsız.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şunu alasım var ama gümrükten geçmeyecek değil mi :kizginpeepo:
Sadece Temu için mi geçerliydi yoksa ayakkabı dümeni?

Son düzenleme:
bugün yeni hesap açmayı denedim sürekli telefon doğrulama istiyor.Mobil veri felanda denedim ama nafile.

Temudan alım olmuştu zamanında isteyen olursa gözüme çarptı.%70 aktif

1 Adet Taşınabilir Mini Kablosuz Yazıcı, Küçük Ev Bluetooth Fotoğraf Yazıcısı, Mürekkepsiz Termal Baskı, Tek Tıkla Baskı, Net İçerik, Kompakt ve Kullanışlı, Anında Yakalama, Arama ve Yazdırma, Harika Anları Kaydetme, Mükemmel Noel, Yeni Yıl, Arkadaşlar ve Aile İçin Doğum Günü Hediyesi
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!

Temudan alım olmuştu zamanında isteyen olursa gözüme çarptı.%70 aktif

1 Adet Taşınabilir Mini Kablosuz Yazıcı, Küçük Ev Bluetooth Fotoğraf Yazıcısı, Mürekkepsiz Termal Baskı, Tek Tıkla Baskı, Net İçerik, Kompakt ve Kullanışlı, Anında Yakalama, Arama ve Yazdırma, Harika Anları Kaydetme, Mükemmel Noel, Yeni Yıl, Arkadaşlar ve Aile İçin Doğum Günü Hediyesi
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!
bu kargoya verilmediyse paylaşma hocam bataryalı hiç bir ürünü göndermiyorlar. sipariş etsen bile sonrasında iptal ediyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bugün yeni hesap açmayı denedim sürekli telefon doğrulama istiyor.Mobil veri felanda denedim ama nafile.
valla ben tek telefon numarasıyla 20den fazla hesap açtım artık sayısını bilmiyorum bile.

Bilgisayardan gizli sekmeden yeni shein hesabı açmaya çalış. Bazen bende telefon numarası istemiyor. İstemeye başlarsa başka tarayıcının gizli sekmesinden yeni Shein hesabı aç dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,449
Üyeler
185,728
Son üye
mcginn0
Geri