Hasan Akçay
80+
- Reaksiyon skoru
- 111
Pilliler geliyor bataryalılar gelmiyorPilli içinde olan ürünler gelmiyor Sheinden . Gelse bile çoğu kulaklıkta %70 kupon çalışmıyor artık.
Pilliler geliyor bataryalılar gelmiyorPilli içinde olan ürünler gelmiyor Sheinden . Gelse bile çoğu kulaklıkta %70 kupon çalışmıyor artık.
Hocam dediğim gibi pilli ve bataryası içinde olan hiçbir ürün gelmiyor . Sizin dediğiniz kategori ürünlerin içinde pilli olmayan elektronik eşyalar geliyor zaten . Kendin pil alıp takıyorsun bu cihazlara .Pilliler geliyor bataryalılar gelmiyor
teşekkürler hocam bende almıştım baya güzelmiş.Wifi akıllı priz aldım. Belki ihtiyacı olan varsa 53 Tl tuttu. 20A olanından aldım.
Alıntıyı görüntüleKadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
Bende çok memnunum. Zaman ayarlı felan baya iş görüyor. Ben birde onu kontrol etmek için Temu'dan masa altı button aldım. Dün geldi ama ona birde ara bağlandı zegbee bilmemne zımbırtısı lazımmış. Bir de onu sipariş verdim bakalım. Yavaştan evi akıllı hale getirelimteşekkürler hocam bende almıştım baya güzelmiş.
Birçoğu listeye attıklarım olmak üzere:Kışlık üst kapşonlu kapşonsuz farketmez, mümkünse siyah renk baskın olsun.
bu kargoya verilmediyse paylaşma hocam bataryalı hiç bir ürünü göndermiyorlar. sipariş etsen bile sonrasında iptal ediyorlarTemudan alım olmuştu zamanında isteyen olursa gözüme çarptı.%70 aktif
1 Adet Taşınabilir Mini Kablosuz Yazıcı, Küçük Ev Bluetooth Fotoğraf Yazıcısı, Mürekkepsiz Termal Baskı, Tek Tıkla Baskı, Net İçerik, Kompakt ve Kullanışlı, Anında Yakalama, Arama ve Yazdırma, Harika Anları Kaydetme, Mükemmel Noel, Yeni Yıl, Arkadaşlar ve Aile İçin Doğum Günü Hediyesi
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!
valla ben tek telefon numarasıyla 20den fazla hesap açtım artık sayısını bilmiyorum bile.bugün yeni hesap açmayı denedim sürekli telefon doğrulama istiyor.Mobil veri felanda denedim ama nafile.
Bilgisayardan gizli sekmeden yeni shein hesabı açmaya çalış. Bazen bende telefon numarası istemiyor. İstemeye başlarsa başka tarayıcının gizli sekmesinden yeni Shein hesabı aç dostum.bugün yeni hesap açmayı denedim sürekli telefon doğrulama istiyor.Mobil veri felanda denedim ama nafile.