Mobil uygulamadan dener misin bi
hocam mobilde de aynı bende şuan 1273tl görünüyor.Mobil uygulamadan dener misin bi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mobil uygulamadan denedim oluyor hala.
Magegee pbt pudding keycaps de 200 lira civarı.
Belki de linkten gidince sorun oluyordur. Bir de aratarak bulun ürünü öyle deneyin belki olurhocam mobilde de aynı bende şuan 1273tl görünüyor
Oldu hocam sağolun şuan böyle sakura keycapslerBelki de linkten gidince sorun oluyordur. Bir de aratarak bulun ürünü öyle deneyin belki olur
Bence sigortayı satın alma, kolpa geldi bana.Oldu hocam sağolun şuan böyle sakura keycapsler
Alıntıyı görüntüle
var üst mesajlara bakpudding keycap var mı hocam böyle indirimli
oralara dokunmadım ben hocam kuponu tıkladım sadece kartta para yok şuan alırken tekrar bakıcam bilgilendirme için sağolunBence sigortayı satın alma, kolpa geldi bana.
Nereden satın aldın? Bu keycapslerin zibilyon tane çakması bir tane orijinali oluyor, ürün sayfasındaki videoda fena görünmüyor.elimde moru var, baskı kalitesi pek güzel diyemem beyler çok anlaşılmıyor ejderiya
Başka renk ışık ve ışıksız atabilir misin? Attığın gibi gelirse okeyim ben güzel duruyorelimde moru var, baskı kalitesi pek güzel diyemem beyler çok anlaşılmıyor ejderiya
akko mod007b santoriniye taktım
Alıntıyı görüntüle
seni mi kırıcam, beyaz ve ışık kapalı, hatta ortam da aydınlık, aynı satıcıdan başka yerden almıştım ya temu ya aliexpress hatırlamıyorumNereden satın aldın? Bu keycapslerin zibilyon tane çakması bir tane orijinali oluyor, ürün sayfasındaki videoda fena görünmüyor.
Başka renk ışık ve ışıksız atabilir misin?
Sağolasın tam istediğim gibiymiş ben rgb kapalı kullanıyorum klavyeleri.seni mi kırıcam, beyaz ve ışık kapalı, hatta ortam da aydınlık, aynı satıcıdan başka yerden almıştım ya temu ya aliexpress hatırlamıyorum
şunu da unutmayın rgblerim güneyde konumlu, kuzey olsa bence hiç gözükmez
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle