❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Piyasada ciddi talep var ve bu talep karşılanmıyor. Sermayem olsa bu iem işine girerim. Tr de millet wraith sense, kz castor gibi dandik iemlere el mahkum. 4 sene önceye kadarda piyasada düzgün mouse yoktu millet yurtdışından ekipman getiriyodu wraith talebi gördü şimdi paraya para demiyo. İem katoloğunu da ufak ufak genişletiyo ama yetersiz.
Aynen öyle hocam adamlar kulaklık ekliyor 3cu gün direk stok bitiyor. Bilemedim ya beklesem mi direk amazondan blue 2yi alıp gecesim var yarına direk teslimatta gosteriyor Amazon çok arada kaldim

Benim iade yatmış. Finito

Ekler

• 1000029043.webp
    1000029043.webp
    111.9 KB · Hit: 34
  • 1000029044.webp
    1000029044.webp
    13.2 KB · Hit: 32
Bizi de pek salladıklarını düşünmüyorum , gecikmeler daha haziranın 1. haftası başlamış sorun çıktığı gibi araştıracaksın ama nerde.
Adamlar Türkiye den çekildi direkt umursamadı bile zaten. Şimdi firmaların bazıları mağdur etmemek adına para iadesi vs yapıyor.

Aynen öyle hocam adamlar kulaklık ekliyor 3cu gün direk stok bitiyor. Bilemedim ya beklesem mi direk amazondan blue 2yi alıp gecesim var yarına direk teslimatta gosteriyor Amazon çok arada kaldim
Bi de üstelik x2 fiyattan satıyolar. Piyasada rakip olmayınca istediği fiyatı yazsın gene satıyo. Amazon sattığı için blue2 al dene beğenmezsen iade edersin. Nozzleları büyük gelebilir

Rastgele şekilde bazı kargoları ödediler geçirdiler, bizimkilerinde fiyatını vs bir şeyini ödemediler ya da gümrük kargolar alınmadı diye belli bir süre sonra ürünleri yakmayı seçti bilmiyorum. Her halükarda umursanmadık. Gümrükten geçti diye gözüken ürün 20-22 gün sonra imhaya gitmesi ne bileyim farklı bir şey, görülmemiş bir şey. Hepsinin kafasına tüküreyim

Bizi de pek salladıklarını düşünmüyorum , gecikmeler daha haziranın 1. haftası başlamış sorun çıktığı gibi araştıracaksın ama nerde.
Adamlar yakacak ürünleri yazık günah ya Vallahi. Aga aklıma bunların ödememiş olması şurdan daha yüksek ihtimal gibime geliyor, ilk başta hepsinde gümrükten geçirildi diye bildirim gözüktü sonra 25 gün kadar çıkmadı, o yüzden diyorum ki gümrükten geçmiştir bunlar ödeme yapmamıştır. Herkeste geçti diye gözüktü çünkü bi kısmı geldi ama bi kısmı gelmedi.

Bi de üstelik x2 fiyattan satıyolar. Piyasada rakip olmayınca istediği fiyatı yazsın gene satıyo. Amazon sattığı için blue2 al dene beğenmezsen iade edersin. Nozzleları büyük gelebilir
İse gidicem şimdi yolda sipariş ederim hocam o zaman sağolun bu hikayede buraya kadarmış 😂 herkesin emeğine sağlık.

Hocam ablam bana Almanya'dan getirttirebilecegini söyledi en iyisi simgot ew300mu olur 70 80 dolar arasında kulaklık olarak ?
70 dolar altına en iyisi ew300 ama 50 dolara bulabilirsen kefine klean alıp yanına mic de çekebilirsin tatmin eder

70 dolar altına en iyisi ew300 ama 50 dolara bulabilirsen kefine klean alıp yanına mic de çekebilirsin tatmin eder
Laptop kullandigimdan dolayı mic problem değil hocam laptobun kendi mikrofonunu kullanırım ne önerirsiniz 72 euroymus bu arada simgot

Wraith değil hocam shenzhen ve yabancı siteler. Ben linsouldan almayı düşünüyorum. İndirim başlamadan önce 25$ indirim kuponu satıyorlar 1$ a, audioamigonun 618 sales videosunda gördüm ew300 kuponla 38$ a geliyormuş. Ama yine bir kumar tabi :D
EW300 bende almak istiyorum nasıl yapacağız başkan?

Geri