❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Geçmiş olsun , ben kasıtlı yapıldığını düşünüyorum bakalım bu sefer hangi kobilerden şikayet gelmiş. 🤣
Hiç onlarla bile ilgili olduğunu sanmıyorum, bu kaşmerler ödemedi ödemedi antreposuydu oydu buydu bindi üstüne sonra ürünlerin bi kısmını geçirdiler bi kısmını bekletmeye devam ettiler sonrada baktılar masraf dahada büyüyor gümrüğe bıraktılar hepsi imha olacak. Yok şundan yok bundan diyorlar ama aynı ürün her zaman geçiyorken şimdi topluca neden geçmesin? Mesela belli bi model veya markanın ürününü tutmamışlar ki tüm ürünleri tutmuşlar. Bu yunexpress'te bize yalan atıyor işte türlü bahanelerle. Tüm ürünlerin problemli olma gibi bi ihtimali yok çünkü. İmha olacağı konusunda bile aklımda şüphe var ihale ile satılabilinirler bana kalırsa.

Wraithin insta sayfasını takibe almaya başlayayım o zaman 7hz sonus galiba bluedan daha iyi doğru mu hocam acaba ?
Wraith değil hocam shenzhen ve yabancı siteler. Ben linsouldan almayı düşünüyorum. İndirim başlamadan önce 25$ indirim kuponu satıyorlar 1$ a, audioamigonun 618 sales videosunda gördüm ew300 kuponla 38$ a geliyormuş. Ama yine bir kumar tabi :D

Wraith değil hocam shenzhen ve yabancı siteler. Ben linsouldan almayı düşünüyorum. İndirim başlamadan önce 25$ indirim kuponu satıyorlar 1$ a, audioamigonun 618 sales videosunda gördüm ew300 kuponla 38$ a geliyormuş. Ama yine bir kumar tabi :D
Bende ordan alayım hocam ya :ROFLMAO: gelecek olursa ben 70 dolar vermeye bile razıyım açıkcası yeterki gelsin çünkü bu kulaklık hepsindende iyi yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir sonraki indirimleri ne zaman olur hocam bilginiz var mı acaba ?

Geçen senenin birkaç konusunda linsoulda vergi çıkıyor yazmışlar o yüzden çekiniyordum ben de.
Bilemedim o zaman bende 7hz sonus 50dolara geliyor 2k mis gibi vergisi felan olmasa direk sonus çekerimde bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yada hiç uğraşmaya değmez ya risk almak istemiyorum artık ben amazondan blue 2yi çekip geçiyorum. Şu naysa felan bakim elimde keş nakit var cashback güzel veren bir yer bulursam cashbackli alayım geçeyim direk

Hiç onlarla bile ilgili olduğunu sanmıyorum, bu kaşmerler ödemedi ödemedi antreposuydu oydu buydu bindi üstüne sonra ürünlerin bi kısmını geçirdiler bi kısmını bekletmeye devam ettiler sonrada baktılar masraf dahada büyüyor gümrüğe bıraktılar hepsi imha olacak. Yok şundan yok bundan diyorlar ama aynı ürün her zaman geçiyorken şimdi topluca neden geçmesin? Mesela belli bi model veya markanın ürününü tutmamışlar ki tüm ürünleri tutmuşlar. Bu yunexpress'te bize yalan atıyor işte türlü bahanelerle. Tüm ürünlerin problemli olma gibi bi ihtimali yok çünkü. İmha olacağı konusunda bile aklımda şüphe var ihale ile satılabilinirler bana kalırsa.
İster bir ürün olsun ister bir parti ürün olsun ben bilerek önlerinin kapatıldığını düşünüyorum. Yarın bu yaşadıklarımızı Yanwen , 4PX veya çeşitli firmalarda yaşarsak şaşırmayın. Ayrıca bu konu hakkında bilgisi olan bir firma bu olaylar olmadan önce her gün yaklaşık 10.000 yun express kargosunun gümrükten geçtiğini söyledi , Yunexpress bize çözüm sunmamak istese neden diğer partilerin cezalarını ödesin ki ? Nereden tutarsan tut elinde kalıyor.

İster bir ürün olsun ister bir parti ürün olsun ben bilerek önlerinin kapatıldığını düşünüyorum. Yarın bu yaşadıklarımızı Yanwen , 4PX veya çeşitli firmalarda yaşarsak şaşırmayın.
Öyle bi durum olsa kalanlarıda geçirmezlerdi diye düşünüyorum hiç geçirmezlerdi. Ödemesini yapmadıklarını düşünüyorum. Tabii dediğin gibi bir ihtimalde var ama neler dönüyor insanın aklına yüzlerce soru işareti geliyor tabii. Birde ürünlerin hepsine saçma sapan kulp bulmaları tabii senin dediğin ihtimalide güçlendiriyor ama ödememek için yalanda atıyor olabilirler bence.

Trdede adam gibi seçenekte yokki truthear alcamda amazondan oda yurtdışından getirilmiş herhangi bir servsii yok bozulsa al başına belayı bilemedim bende wraithimi beklesem diye
Piyasada ciddi talep var ve bu talep karşılanmıyor. Sermayem olsa bu iem işine girerim. Tr de millet wraith sense, kz castor gibi dandik iemlere el mahkum. 4 sene önceye kadarda piyasada düzgün mouse yoktu millet yurtdışından ekipman getiriyodu wraith talebi gördü şimdi paraya para demiyo. İem katoloğunu da ufak ufak genişletiyo ama yetersiz.

Öyle bi durum olsa kalanlarıda geçirmezlerdi diye düşünüyorum hiç geçirmezlerdi. Ödemesini yapmadıklarını düşünüyorum. Tabii dediğin gibi bir ihtimalde var ama neler dönüyor insanın aklına yüzlerce soru işareti geliyor tabii. Birde ürünlerin hepsine saçma sapan kulp bulmaları tabii senin dediğin ihtimalide güçlendiriyor ama ödememek için yalanda atıyor olabilirler bence.
Ayrıca bu konu hakkında bilgisi olan bir firma bu olaylar olmadan önce her gün yaklaşık 10.000 yun express kargosunun gümrükten geçtiğini söyledi , Yunexpress bize çözüm sunmamak istese neden diğer partilerin cezalarını ödesin ki ? Nereden tutarsan tut elinde kalıyor.

Ayrıca bu konu hakkında bilgisi olan bir firma bu olaylar olmadan önce her gün yaklaşık 10.000 yun express kargosunun gümrükten geçtiğini söyledi , Yunexpress bize çözüm sunmamak istese neden diğer partilerin cezalarını ödesin ki ? Nereden tutarsan tut elinde kalıyor.
Son zamanlarda problem çıktığına bende eminim ama o zamanda neden ürünlerin bi kısmında böyle sorun çıkmıyorda son kalanlarda çıkıyor ve ürünlerin hepsinin birbirinden farklı olmasına rağmen o da ilginç, baskıdan olsa onlarıda geçirmezlerdi. Diğerlerinide sonuçta 1 ay bekletip geçirdiler, 1 ay daha bekletince antrepo vs iki katına çıkmıştır. Ulan keşke bi tanıdık olsa en azından gerçek bi sebebini öğrensek sinirim bozuldu dfsdfdsfsdf

Son zamanlarda problem çıktığına bende eminim ama o zamanda neden ürünlerin bi kısmında böyle sorun çıkmıyorda son kalanlarda çıkıyor ve ürünlerin hepsinin birbirinden farklı olmasına rağmen o da ilginç, baskıdan olsa onlarıda geçirmezlerdi. Diğerlerinide sonuçta 1 ay bekletip geçirdiler, 1 ay daha bekletince antrepo vs iki katına çıkmıştır. Ulan keşke bi tanıdık olsa en azından gerçek bi sebebini öğrensek sinirim bozuldu dfsdfdsfsdf
Bizi de pek salladıklarını düşünmüyorum , gecikmeler daha haziranın 1. haftası başlamış sorun çıktığı gibi araştıracaksın ama nerde.

Geri