bana verdiler simdiHerkesemi iade veriyorlar hocam ?
bana verdiler simdiHerkesemi iade veriyorlar hocam ?
Ben kredi kartından almıştım onların hepsinin borcunu ödedim nasıl bana para geri iade olucak peki ? Başka borcumda yok.bana verdiler simdi
Kredi kartına -3500 felan neyse işte o şekilde geçerBen kredi kartından almıştım onların hepsinin borcunu ödedim nasıl bana para geri iade olucak peki ? Başka borcumda yok.
Bir bankayı arayayım sorayım en iyisi benimkide iade olmuş çünküKredi kartına -3500 felan neyse işte o şekilde geçer
Onların yönünden bakarsan hocam adamlar mantıklı iş yaptı. Bir daha gönderseler ve böyle bir şey birdaha yaşansa adamlar aşırı zarara uğrayacaktı böyle yapınca hem biz mağdur olmadık hemde onlar mağdur oldu ama bizi düşündüler yaniShenzen benimde siparişimi iade etti. O kadar zaman boşuna bekledik yeminle. Söz verdiği gibi yenisini gönderseydi keşke
Limitime yansıyormuş artı bakiye sonra bankayı arayıp o limitteki fazlalığı banka hesabıma çekebiliyormuşum ben o zaman direk gidip amazondan truthear blue sipariş ediyorum en iyisi o gibi şuan çünkü wraithdeki sonus ne zaman gelir onu hiç bilmiyorum valla mantıklı olan bu gibiKredi kartına -3500 felan neyse işte o şekilde geçer
al gitsin reis kullan geçOnların yönünden bakarsan hocam adamlar mantıklı iş yaptı. Bir daha gönderseler ve böyle bir şey birdaha yaşansa adamlar aşırı zarara uğrayacaktı böyle yapınca hem biz mağdur olmadık hemde onlar mağdur oldu ama bizi düşündüler yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben shenzene aşırı saygı duydum bu arada helal olsun bizi ilgilendirmiyorda diyebilirlerdi
Limitime yansıyormuş artı bakiye sonra bankayı arayıp o limitteki fazlalığı banka hesabıma çekebiliyormuşum ben o zaman direk gidip amazondan truthear blue sipariş ediyorum en iyisi o gibi şuan çünkü wraithdeki sonus ne zaman gelir onu hiç bilmiyorum valla mantıklı olan bu gibi
amazon satıcılı bide mis gibi shenzene son bir kez daha sordum alsam ekstra ücret ödetirmisiniz diye onu bekliyom .Dal gitsin reis kullan geç
siz ne almayı düşünüyorsunuz hocam peki ?al gitsin reis kullan geç
Şuan baya soğudum bilmiyorum ya yurt dışına arkadaşlarımdan biri çıkarsa anca öyle alırım gibi.amazon satıcılı bide mis gibi shenzene son bir kez daha sordum alsam ekstra ücret ödetirmisiniz diye onu bekliyom .D
siz ne almayı düşünüyorsunuz hocam peki ?
Trdede adam gibi seçenekte yokki truthear alcamda amazondan oda yurtdışından getirilmiş herhangi bir servsii yok bozulsa al başına belayı bilemedim bende wraithimi beklesem diyeŞuan baya soğudum bilmiyorum ya yurt dışına arkadaşlarımdan biri çıkarsa anca öyle alırım gibi.
Hocam yaz sonu indirimleri yapılırsa onun zamanı geldi. O beklenebilir.Trdede adam gibi seçenekte yokki truthear alcamda amazondan oda yurtdışından getirilmiş herhangi bir servsii yok bozulsa al başına belayı bilemedim bende wraithimi beklesem diye
O ne zaman hocam acaba ? Ona göre bekleyeyim.Hocam yaz sonu indirimleri yapılırsa onun zamanı geldi. O beklenebilir.