❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Benim ew300 e de uyarı yazmışlar bundan sonraki durum ne olacak, ne yapacağız?
Bakıcaz hocam artık vergi çıkabilirde çıkmayabilirde. Bende ew300 aldım bendede uyarı var şuanda gümrükte değerlendiriyorlar. Ya bize çok güzel bir vergi giricek yada vergisiz alıcaz.

Benim em6l de de “alert” yazıyor kargo takibinde. Umarım vergi çıkmaz, çıkarsa da arkadaşın dediği gibi 1000tl ye kadar okeyim

Benim em6l de de “alert” yazıyor kargo takibinde. Umarım vergi çıkmaz, çıkarsa da arkadaşın dediği gibi 1000tl ye kadar okeyim
Hayırlısı hocam epomaker klavyenin konusundada bir arkadaş bendede böyle bir şey çıkmıştı baya bir gümrükte bekledi ama sonunda vergisiz olarak elime geldi dedi inşallah böyle olur bizimkilerde hayırlısı bakalım artık

benimkini de yun express le gönderememişler 4px ile göndermişler, sanki takılacaz gümrüğe hadi hayırlısı, keşke daha erken sipariş etseydim diyorum şimdi de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

klavyeciler yaktı bizi ya :ROFLMAO:

benimkini de yun express le gönderememişler 4px ile göndermişler, sanki takılacaz gümrüğe hadi hayırlısı, keşke daha erken sipariş etseydim diyorum şimdi de

klavyeciler yaktı bizi ya :ROFLMAO:
4px ile verilmesi iyi olmuş. Bana yunexpress ile gönderildi ama çinden çıkamadığı için kargonun değişmesi lazım diyorlar. Üstüne bir de 4px e geçirmek için 10 dolar daha istiyorlar

4px ile verilmesi iyi olmuş. Bana yunexpress ile gönderildi ama çinden çıkamadığı için kargonun değişmesi lazım diyorlar. Üstüne bir de 4px e geçirmek için 10 dolar daha istiyorlar
Hadi ya, neyse 10 dolarla vergisiz geçecekse iyi yine bence. Bakalım ne olacak, konudaki arkadaşlar kendi siparişleri için gümrük konusunda bizi güncellerlerse memnun olurum.

Dostlar sizin klavye ve 4px işi çok bozmuş yunexpress ile gelen arkadaşlarımda hiç sorun yok.

Sağolun hocam valla ben simgot ew300 aldım 55 euroya 1000tlye kadar vergiye okeyim yani yapacak bir şey yok. 1000tl üstünü bende ödeyemem başka şeyler bakarım o fiyata artık.
Hayır fahiş vergi çıkıyor diye biliyorum 1000 üstü gelir bence.

Dostlar sizin klavye ve 4px işi çok bozmuş yunexpress ile gelen arkadaşlarımda hiç sorun yok.

Hayır fahiş vergi çıkıyor diye biliyorum 1000 üstü gelir bence.
ben klavye almadım ama o kadar fazla alan olmuş ki, satmak için fazla fazla alanlarda olmuş. yani birilerinin noluyor demesi, sorun çıkması çok da sürpriz değil. bizim klavyecilere denk gelmemiz zamanlama açısından şanssızlık oldu, yoksa dediğin gibi muhtemelen hepimizi sıkıntısız alacaktık. şanssızlık, 4px hakkında senin ya da diğer arkadaşların bir deneyimi var mıdır hocam ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,380
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri