Yardım siberia 800 alınır mı

Umuts

80+
Reaksiyon skoru
65
gittigidiyorda steelseries siberia 800 gördüm 1000 liraya fiyatına değer mi sizce ürünün yurt dışı fiyatı epey uçuk güzel bir şeye de benziyor

gittigidiyorda steelseries siberia 800 gördüm 1000 liraya fiyatına değer mi sizce ürünün yurt dışı fiyatı epey uçuk güzel bir şeye de benziyor
Alınmaz

Alınmaz.
O paraya çok çok iyi kulaklıklar var.
Razer Kraken TE veya XPG Precog gibi kulaklıkları öneririm.

Alınmaz.
kraken te konusunda kafam karışık çok yere vurulan bie kulaklık deneyip beğenmeyen çok kullandıysanız nasıl bir kulaklık ses performansı olarak. xpg precog güzel ama sanırım yazılımı yoktu birde ses performansının o kadar iyi olmadığını söyleyenler var
Post automatically merged:

Alınmaz.
kafamda blackshark v2 vardı ama uzun kullanımda sıkıntı cıkarttığını okudum ve tasarımı biraz sırıtıyor o yüzden vazgeçtim gibi ama yine düşünebilirim bilmiyorum :s

xpg precog güzel ama sanırım yazılımı yoktu birde ses performansının o kadar iyi olmadığını söyleyenler var
Precog'u 1 yıldır kullanıyorum, yazılımı yok ancak kendi ses kartı var ve bütün işini görüyor. Ses performansı 1000 TL'ye kadar olan bütün kulaklıklardan iyi, birçok kişiye sorsan dahi söylerler. HI-FI destekli bir kulaklığın kötü olma gibi bir durumu söz konusu değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,020
Üyeler
191,025
Son üye
allahınaslanı
Geri