furkangorur
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,106
17 tabi ki.
17 kullanan yok mu ya hiç deneyimini yazmadı17 tabi ki.
16 promax 17den pahalıDüz 17 yerine 2.el 16 pro max filan da alabilirsin daha mantıklı bir hareket olur
2.el demiştim ama sen bilirsin yinede17 kullanan yok mu ya hiç deneyimini yazmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
16 promax 17den pahalı
Reis Düzgün kullanmıyorsunuz ki telefonu Full parlaklık ses yapıyonuz pil tasarruffu açmıyorsunuz Özellikdele arkada otomatik güncelleme uygulama güncelleme veya arkada açık kalma gibi şeyleri kapatmıyorsunuz normal15 pro alma düz 17 al daha iyi. günde 2 kez şarj ediyorum 15 proyu
2 .el ztn temiz pro max bak 17den pahalı2.el demiştim ama sen bilirsin yinede
düz 17 fiyatı ne kadar2 .el ztn temiz pro max bak 17den pahalı
Pardon pardon 78k sıfır düz 17 pro maxler 90k arada iyi fark var2 .el ztn temiz pro max bak 17den pahalı
Pili bitmesin diye parlaklık kısacaksak tüm özelliklerini kapatacaksak bir de üstüne cihazı pil tasarrufuna alıp kasa kasa kullanacaksak neden bir cihaza 80K para veriyoruz ki ben de bunu anlamıyorum. Bu paraları veriyorsak bir şeyi kısmadan günü çıkarsın dimi? Çıkarmıyorsa şikayet etmek de en doğal hakkı.Reis Düzgün kullanmıyorsunuz ki telefonu Full parlaklık ses yapıyonuz pil tasarruffu açmıyorsunuz Özellikdele arkada otomatik güncelleme uygulama güncelleme veya arkada açık kalma gibi şeyleri kapatmıyorsunuz normal
İphone 8 Pluse Var. Bende 3-4 Aydır Eski pili ölü bir şey şarj’ı bir kere %100 yaptığımda 1 gün merdeyse götürüyor ve İphone 8 pluse yani nerdeyse 10 yıllık telefon reis yani şarjı 0’dan %100 30-35dk’da çıkıyor yanlış hatırlamıyorsam Nasıl oluyoda o kadar hızlı şarj çıktı batarya çektiği güç arttı ama daha iyi performans ve hızlı şarj vs. Yapıldı ve günde 2 defa şarj ediyon
Bu Arada İş Admaı Değilseniz (Yani en az 10-15 Milyonluk malınız yoksa) Asla Alınmaz Rezil Sırf Marka ve statü olarak görülüyor diye herkesin elinde
Nasıl arada İyi dark var be Hocam Gerçekten Nerde Yaşıyonuz ?Pardon pardon 78k sıfır düz 17 pro maxler 90k arada iyi fark var
Öyle olmuyor o işler abicim herkesin bütçesi bir değil arada ki 12k telefon alıp kullanan insanlar varNasıl arada İyi dark var be Hocam Gerçekten Nerde Yaşıyonuz ?
Yani 78K Telefona veren Adam 12K daha verip 90K’ya Telefon alabilir bence hatta onun için 12K artık 12K’Cık denek olur
La Bende Onu diyom madem Şikayetçisimiz Niye 80K verip alıyonuz Reis ?Pili bitmesin diye parlaklık kısacaksak tüm özelliklerini kapatacaksak bir de üstüne cihazı pil tasarrufuna alıp kasa kasa kullanacaksak neden bir cihaza 80K para veriyoruz ki ben de bunu anlamıyorum. Bu paraları veriyorsak bir şeyi kısmadan günü çıkarsın dimi? Çıkarmıyorsa şikayet etmek de en doğal hakkı.
Hocam Bende Onu diyom ya Zaten ??Öyle olmuyor o işler abicim herkesin bütçesi bir değil arada ki 12k telefon alıp kullanan insanlar var![]()
30k'lık android ile iphone bir tutmanız hata şuan elimde 2 tane telefon var biri android samsung note20 ultra olması lazım diğeri 16 pro max günlük hayatta samsung hayatta kullanmam iphone rahatlığı diye bir şey var kullanmayan anlamazLa Bende Onu diyom madem Şikayetçisimiz Niye 80K verip alıyonuz Reis ?
Ayrıca Pil tasarrufu açtığında kasmıyor bende Ama yinede Pil tasarrufu Açtığında kasıyorsa niye Alıyon ?
Bu Arada Parlaklığı Fullemek zaten gereksiz ve gözler için zararlı Çok kısta demedim zaten Normal Kullan %30-40 güneş ekranıma direkt vurmuyorsa gayette yetiyor bana siz kör olmuşsunuz bence gece %100’de kullndığınız için
He bide tüm özellikleri kapat demedim mesela otomatik güncellemeyi kapat kardeşim pil bir yana mesela ben ünternetim boşa gitmesin veya indirme sırasında Evin interneti yavşlamasın diye kapatıyoö günvelleme varsa uygulamayı kullanacağım zaman manuel olarak yaparım
Onun dışında diğer kıs dediğim şey ise mesela YT bir video izledkten sonra Onu alta alıp İnstagram açtım diyelim neden arkada YT whatsaap falan boşa enerji tüketsin onun yerine tekrar arkadan yt girince Enerji tüketmeye devam etsin yada işte whatsapptan biri bir mesaj atarsa wp sadece o anlık çalışıp bana bildirim göndersin
Hocam Bende Onu diyom ya Zaten ??
15-20K civarına Gayrt iyi işimizi Görecek telefonlar varken neden 80K gibi çok yüksek fiyattan O kadarda iyi olmayn Telefonları alıyorsunuz
Ayrıca Orada 12K Para değil demedim 80K Bir telefona veren adam 12K’da verir dedim düzgün okuyun lütfen
Katılıyorum30k'lık android ile iphone bir tutmanız hata şuan elimde 2 tane telefon var biri android samsung note20 ultra olması lazım diğeri 16 pro max günlük hayatta samsung hayatta kullanmam iphone rahatlığı diye bir şey var kullanmayan anlamaz
ben kullanıyorum 12-13pmx-14pmx-15pmx-16pmx kullanmış biri olarak iphone 17 baya iyi olmuş. Ekranı 17pro ve 17pmx ile tamamen aynı. Ön kamerası tamamen aynı. Yani yıllarca tercih edilecek en iyi model. 2.elide çok canlı olacak17 kullanan yok mu ya hiç deneyimini yazmadı
16 promax 17den pahalı