Neler Yeni

Sıfır şeker diyeti hakkında bilgi

Zechion

80+ Silver
Gün içerisinde çok acıktığım için bu açlıklarımı şekerli ürünleri ile tüketiyorum ve bu şekerli ürünlerin sayısı çok üst düzey bir hal aldı. Sıfır şeker diyeti yapmayı düşünüyorum daha önce yapan var mı?

yerçileği

80+ Bronze
Gün içerisinde çok acıktığım için bu açlıklarımı şekerli ürünleri ile tüketiyorum ve bu şekerli ürünlerin sayısı çok üst düzey bir hal aldı. Sıfır şeker diyeti yapmayı düşünüyorum daha önce yapan var mı?
böyle bir şey deneyeceğine şekerli ürünleri tüketmeyi azalt ben çay kahvede şeker yerine tatlandırıcı kullanıyorum mümkünse yurt dışı menşeili kendi tercihim bazılarını kimyasal olduğundan dolayı kullanmıyor

Zechion

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
böyle bir şey deneyeceğine şekerli ürünleri tüketmeyi azalt ben çay kahvede şeker yerine tatlandırıcı kullanıyorum mümkünse yurt dışı menşeili kendi tercihim bazılarını kimyasal olduğundan dolayı kullanmıyor
Sıfır şeker diyeti derken şekeri bırakma anlamında hocam. Öğün olarak ne hazırlayabilirim onlar hakkında bilgi almak istedim daha önce yapan biri varsa. Şekeri tüketmemdeki asıl amaç öğünümü geçiştirsin diye çünkü. Çayın yanında falan ben de kullanmıyorum.

yerçileği

80+ Bronze
Sıfır şeker diyeti derken şekeri bırakma anlamında hocam. Öğün olarak ne hazırlayabilirim onlar hakkında bilgi almak istedim daha önce yapan biri varsa. Şekeri tüketmemdeki asıl amaç öğünümü geçiştirsin diye çünkü. Çayın yanında falan ben de kullanmıyorum.
tam buğday,yulaf,bulgur,mercimek,nohut,kurufasulye vs. olabilir meyvelerdede şeker var

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
okr
ben 1.5 yıldır rafine şeker tüketmiyorum bunun içine çikolata tatlılarda dahil. günlük meyve yiyorum

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Çoğunlukla dikkat ediyorum
Lor peyniri hayat kurtarıcım diyebilirim şekersiz az yağlı tariflerle atıştırmalık veya shake yapabiliyorum
Şekeri 0 tüketmen imkansız o yüzden bol su tüketerek az da olsa aldığın şekeri atabilirsin
Tatlı vs bahsetmeme gerek yok hayatından tamamen çıkarmalısın

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
okr

elif56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru