böyle bir şey deneyeceğine şekerli ürünleri tüketmeyi azalt ben çay kahvede şeker yerine tatlandırıcı kullanıyorum mümkünse yurt dışı menşeili kendi tercihim bazılarını kimyasal olduğundan dolayı kullanmıyorGün içerisinde çok acıktığım için bu açlıklarımı şekerli ürünleri ile tüketiyorum ve bu şekerli ürünlerin sayısı çok üst düzey bir hal aldı. Sıfır şeker diyeti yapmayı düşünüyorum daha önce yapan var mı?
Sıfır şeker diyeti derken şekeri bırakma anlamında hocam. Öğün olarak ne hazırlayabilirim onlar hakkında bilgi almak istedim daha önce yapan biri varsa. Şekeri tüketmemdeki asıl amaç öğünümü geçiştirsin diye çünkü. Çayın yanında falan ben de kullanmıyorum.böyle bir şey deneyeceğine şekerli ürünleri tüketmeyi azalt ben çay kahvede şeker yerine tatlandırıcı kullanıyorum mümkünse yurt dışı menşeili kendi tercihim bazılarını kimyasal olduğundan dolayı kullanmıyor
tam buğday,yulaf,bulgur,mercimek,nohut,kurufasulye vs. olabilir meyvelerdede şeker varSıfır şeker diyeti derken şekeri bırakma anlamında hocam. Öğün olarak ne hazırlayabilirim onlar hakkında bilgi almak istedim daha önce yapan biri varsa. Şekeri tüketmemdeki asıl amaç öğünümü geçiştirsin diye çünkü. Çayın yanında falan ben de kullanmıyorum.
ben 1.5 yıldır rafine şeker tüketmiyorum bunun içine çikolata tatlılarda dahil. günlük meyve yiyorumGün içerisinde çok acıktığım için bu açlıklarımı şekerli ürünleri ile tüketiyorum ve bu şekerli ürünlerin sayısı çok üst düzey bir hal aldı. Sıfır şeker diyeti yapmayı düşünüyorum daha önce yapan var mı?
daha önce denedim ama maalesef dayanamadım çok zor geldiben 1.5 yıldır rafine şeker tüketmiyorum bunun içine çikolata tatlılarda dahil. günlük meyve yiyorum
Çoğunlukla dikkat ediyorumGün içerisinde çok acıktığım için bu açlıklarımı şekerli ürünleri ile tüketiyorum ve bu şekerli ürünlerin sayısı çok üst düzey bir hal aldı. Sıfır şeker diyeti yapmayı düşünüyorum daha önce yapan var mı?
bir sürecten sonra canınız hiç çekmiyor bence biraz dişi sıkmak lazım.daha önce denedim ama maalesef dayanamadım çok zor geldi