Yardım Sıfır telefonumun şarjı çok hızlı bitiyor

BenRecepİvedik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
314
Dün sıfır xiaomi 14t satın aldım. Dünden beri farketiğim şey telefonun şarjı çok hızlı bitiyor. İlk önce sıfır olup olmadından şüphelendim pil sağlığı düşük olabilir diye ancak devir sayısı sadece 2. Neden şarjım hızlı bitiyor olabilir?

telefon yeni olduğu için bataryanın biraz alışması gerekiyor. 1 hafta kullan . düzelir.

Dün sıfır xiaomi 14t satın aldım. Dünden beri farketiğim şey telefonun şarjı çok hızlı bitiyor. İlk önce sıfır olup olmadından şüphelendim pil sağlığı düşük olabilir diye ancak devir sayısı sadece 2. Neden şarjım hızlı bitiyor olabilir?
her telefonda normal bu hocam panik olmanıza gerek yok zaman geçtikçe düzelmezse o zaman çözüm düşünürüz

hızlı şarj yerine yavaş şarjı tavsite ederim 11t ilk zamanları 120 hz hızlı şarj kullandım 2 gün giderdi. Şimdi 60 hzde 7-8 saat zor

Yeni oldundan olabilir değilsede senin hatan recepivedik amca almadan önce araştırmasını söylüyorlar herşeylerini telefonların

xiaomilerde şarj hızlı biter zaten

Yeni oldundan olabilir değilsede senin hatan recepivedik amca almadan önce araştırmasını söylüyorlar herşeylerini telefonların
telefonu araştırdım zaten özellikleri harbiden iyi cihazın. Bataryası da yeterli görünüyordu fakat böyle bir sorunu hiç görmemiştim. İnşallah düzelir :d

ayarlardan google yazan yeri aç. cihazlar yazan yere tıkla. etrafımdakı cıhazları tara secenegını kapat.

Geri