Neler Yeni

Sıfırdan YKS kazanmak yardım

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler
Herkes üniversite mezunu ya da akademik bir kariyer yapmak zorunda değil, bu yaşa kadar kendini neyde geliştirdiysen onla ilgili bir meslek edinmeye çalışabilirsin. Ayrıca üni mezunu olupta işsiz olan bir sürü insan da var. Bir yerden başlaman gerek. Son olarak söylemek istediğim şey şu ki dediğin bölümleri kazanmak gerçekten çok zor çünkü temelinin çok kötü olduğunu sen de söylüyorsun ve temelini düzeltme işi hemen olacak bir şey değil öyle olsaydı birkaç sene okuyup mezun olurduk.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
zaten temelimin olmadığını konuda belirttim bunu sırf laf söylemek için kullanman acizce. zaten bende konular için yol istedim hangi kitabı kaynağı çalışmam gerektiğini sordum arkadaşlara iyi OKU lütfen.
kankam kaynak konusuyla alakalı bir şey yazmadım senin neyi yapıp yapamayacağımı ben bilirim sözüne ayarım sanki kolay bir şey
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim de ortalamalarım iyi sayılmaz. Ama 1 net fazla yapıp gidebilirim bence. Hedef 20K :D
benim hedefte 20 k ama içimde 70k olacakmış gibi bir his var :DD

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Açıkçası bu seneki YKS de bir başarı kazanamazsınız.
Ondan medet ummayın bence.
Seneye girerseniz de zor ama 1 sene boyunca en baştan alıp çalışırsanız belki olabilir.
İlk 4 ay geçmiş konuları halledip temeli oluştursanız.
sonraki 4 ayda da 12. sınıf konularını bitirseniz.
Kalan aylarda da soru çözseniz bol bol.
Olabilir
İyi de temel sadece rasyonel sayılar , köklü sayılar değil işte. TYT'de fonksiyonda soruluyor , polinomda soruluyor , denklemde soruluyor. Ve o yeni nesil soruları yapmak için günde 2-3 saat uyuyarak ders çalışıyorum. Yine de netim 30-35'in altında gelebiliyor. Keşke kolay olsa. TEOG'a girmiyoruz.

Florida

80+
bende şu an 10. sınıfım ve corona yüzünden ders ortalamalarım düşük ama yüksek olsa bile ilk 500 hedefi çok iddialı üstüne hiç bir şey bilmeyen biri diyor NE bu özgüven derler adama
o senin sınırların sen başaramayabilirsin ama herkes sen değil :) covid-19 dan derslerin nasıl etkileniyor? bunu fırsata çeviremeyen sende hata var bence sonuçta evde netflix izlemek yerine internetteki kaynakları kullanarak kendini geliştirmeye devam edebilirsin online dersten bir şey anlamıyorum bahanesine sığınmayla olmaz.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
kankam kaynak konusuyla alakalı bir şey yazmadım senin neyi yapıp yapamayacağımı ben bilirim sözüne ayarım sanki kolay bir şey
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim hedefte 20 k ama içimde 70k olacakmış gibi bir his var :DD
30K'da olur sıkıntı yok :D Çalışsan yaparsın ya 20-30K. Şu anki netlerim öyle gösteriyor ama türev integral limit girmedi araya. 12 olunca göreceğiz bakalım.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,240
İsim
Taha Efe
Merhaba arkadaşlar geçmişte yaptığım affedersiniz ama aptallığın farkına varmış bulunmaktayım şu an açık lise okuyorum bu yıl mezun oluyorum fakat üniversite sınavı için hiç temelim yok matematiğim toplama çıkarma çarpma bölmeden ibaret onları da yeni yeni öğreniyorum çalışıyorum yani yaşım 20 ne kadar geride olduğumu anlamışsınızdır artık fizik kimya ve Biyoloji'de hiç temelim yok ve hedefim boğaziçi gibi bir üniversite(elektrik&elektronik müh.) Nasıl bir yol izlemeliyim önerdiğiniz kitap video vs. var mı?
Mat. Sıfırsan seni Mehmet Hocanın kanalına alalım :
Merhaba arkadaşlar geçmişte yaptığım affedersiniz ama aptallığın farkına varmış bulunmaktayım şu an açık lise okuyorum bu yıl mezun oluyorum fakat üniversite sınavı için hiç temelim yok matematiğim toplama çıkarma çarpma bölmeden ibaret onları da yeni yeni öğreniyorum çalışıyorum yani yaşım 20 ne kadar geride olduğumu anlamışsınızdır artık fizik kimya ve Biyoloji'de hiç temelim yok ve hedefim boğaziçi gibi bir üniversite(elektrik&elektronik müh.) Nasıl bir yol izlemeliyim önerdiğiniz kitap video vs. var mı?
Ayrıca aynı mantıkla bütün derslere temelden Başla Sıfır Olduklarında, İyi olduklarında Genel Tekrarlar ile Sağlamlastır ve Haftada en Az 1 Deneme Cöz, Eksikliklerini Bul, Dogrukaynak.com diye bir site ver tonguc ve diğer kaynaklar satılıyor orada Testlerini girersen Yanlışlarından test yapıyor Yanlış yaptıgın soruları pekiştiriyorsun.
Ama Suanki Durumdaysan 3 Sey Diyebilirim Özetle
Bende Mezunum bu arada Seni daha iyi anlıyabiliyorum.
DENEME
DENEME
DENEME

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler
o senin sınırların sen başaramayabilirsin ama herkes sen değil :) covid-19 dan derslerin nasıl etkileniyor? bunu fırsata çeviremeyen sende hata var bence sonuçta evde netflix izlemek yerine internetteki kaynakları kullanarak kendini geliştirmeye devam edebilirsin online dersten bir şey anlamıyorum bahanesine sığınmayla olmaz.
Dostum senin eksiklerin tam olarak nereye kadar 8.sınıf ve gerisini biliyorsan tavsiye vericem

Phenoma

80+ Silver
İyi de temel sadece rasyonel sayılar , köklü sayılar değil işte. TYT'de fonksiyonda soruluyor , polinomda soruluyor , denklemde soruluyor. Ve o yeni nesil soruları yapmak için günde 2-3 saat uyuyarak ders çalışıyorum. Yine de netim 30-35'in altında gelebiliyor. Keşke kolay olsa. TEOG'a girmiyoruz.
Ben temel olarak onları söylemedim ki.
Önce 8. sınıf temelini yapmalı sonra liseyi tamamlamalı.
Ardından soru çözmeye başlamalı.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
30K'da olur sıkıntı yok :D Çalışsan yaparsın ya 20-30K. Şu anki netlerim öyle gösteriyor ama türev integral limit girmedi araya. 12 olunca göreceğiz bakalım.
çalışırsan her şey olur sıkıntı çalışmaya başlamak

ema24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir Murat Akın
çok fazla yapamazsın edemezsin diyen ***** olur aldırma dostum elinden geleni yapmaya başlamazsan elinden hiç bişey gelmez sana tavsiyem soru bankası değil de seriden konu anlatımlarını okuyup çözüp mantıklarını anlaman ilk 500 falan da değil elektrik mühendisliği farklı bölgelerde okursun ama yine de okunabilir mezun bırakırsan sıfırdan tıp kazanabilirsin örneği benim ..

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,240
İsim
Taha Efe

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048