Sigara Baş Döndürüyor

1 yıldır her gün 1,2,3,4 tane dal içiyorum değişiyor bazen yarım pakette oluyor nadiren fakat hala başım dönüyor napmalıyım?İçmeyin demesseniz sevinirim iradem var.
Benim sigaradan başım önceden çok içtiğimde ağrıyordu şimdi çok nadir içtiğim için ağrıyor. Yani her şeyin fazlası zarar. Yani içme ama içeceksen de azalt en azından.

İçme.

Imkanın varsa içme ama dahada içinde alışır geçer vas dönmen

1 yıldır her gün 1,2,3,4 tane dal içiyorum değişiyor bazen yarım pakette oluyor nadiren fakat hala başım dönüyor napmalıyım?İçmeyin demesseniz sevinirim iradem var.
içme sıklığına göre değişir günün ilk sigarasında benimde dönüyor 4 yıldır falan içiyorum

Bendede aynı, dünya 360 derece dönüyor 1 fırtta. Ama etkisi güzel bence, 10 saniyeliğine uçuyosun:D

kardeşim içme o zaman

havalı kısmı o zaten
iç aşırı iyi bi kafa yapıyor off anlatamam kanzi kafayı buluyorum bende bana havalı demeyen kalmadı artık iradem falan da var

kanka geçen yıl haziranda başlamıştım günde 1 paketle sonra 2 pakete falan çıktım daha yeni yeni bırakabiliyorum gerçekten içilecek şey değil

Cok hızlı içtiğin için yada nefes almadan sürekli içtiğin için oksijensiz kalmışsındır nefes al oksijen çek

Çok uzun aralıklarla içiyorsun yada birisinin görme endişesi ile hızlı içiyorsan oda olabilir.

havalı kısmı o zaten
iç aşırı iyi bi kafa yapıyor off anlatamam kanzi kafayı buluyorum bende bana havalı demeyen kalmadı artık iradem falan da var
Kardeşim iradem var dememin sebebi günde 2 dal içmek kimseye de havam yok kötülüğüm kendime.

belli ki vücudun kabul etmiyor içme o zaman sende bile bile neden zarar veriyorsun bedenine

Geri