Sigara İçmeye Başlayan Arkadaşlar Kaç Yaşında Nasıl Başladı?

Sigara içiyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
aylık 1,5k gözden çıkarmak isteyen başlayabilir

Dünya nın en gereksiz şeyi

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
İlk sigaramı ilkokulda içtim 7.sınıfa kadar arada buldukça içiyordum 7.sınıfta düzenli içerdim dışarda gizli kulübe gibi bi yerde içerken abimin arkadaşı beni gördü seni abine söyleceğim dedi gitti söyledi orda bıraktım 10.sınıfa kadar içmedim 10.sınıfta düzenli olarak ailevi sorunlardan dolayı gene başladım o zamanlar spora yeni yeni başlamıştım antremanda performansımı baya düşürüyordu bi yandanda okulda derste hep aklıma geliyordu derse odaklanamıyordum sonra bırakmak istedim pakette sigara kalmıştı bidaha içmeyecem s erim dedim atttım paketi balkondan o günden beri içmiyorum. Bu spor sayesinde bıraktım sigarayı yoksa şuanda büyük ihtimalle bu spora başlamasaydım alkol sigara düzenli kullanırdım.

yaşım 17 başlama fikri var aklımda kilo verdiyor diyorlar denemeye değermi bilmiyorum
Kişiye göre değişiyor. Kimisi çok zayıflar iştahı kapanır kiminin ise iştahı açılır. Öyle bir durum var fakat başlamamak en iyisi.

Sigara içmeye kaç yaşında nasıl neden başladınız anlatır mısınız biraz
14 sanırım 9. sınıfın başları zaten 4ay içtim bıraktım ailemin parasına üzüldüm

20li yaşların ortasına geldim hala içmiyorum. İçmeyin, içilen ortamda bulunmayın.

ilk sigaramı çok ufak yaşlarda 10-12 gibi 1 kere içtim
bundan sonra üniversite 1ci sınıfa kadar ağzıma sürmedim üniversite boyunca günde en az 1 paket içer hale geldim... 2018 senesinde bıraktım ve hiç içmedim....

bu psikolojik bir bağımlılık bazen öyle bir canım istiyorki anlatamam...

10-11 yaşlarındaydım büyüdüğüm yer nedeniyle sigara içmek çok normaldi, arkadaşlarım içiyordu bende içtim hala içiyorum. İçmez olaydım bırakacağım.

20 den 23 e kadar 3 sene içtim baktım para dayanmıyor bıraktım en son 28 yaşındayım hiç pişman değilim başlama fikri olanlar çıkarın onu aklınızdan

Geri