Sigara nasil bırakılır

Dostum çoğu insan sigarayı bir fiil ile bağdaştırır.Yani şöyle; çay içtim ondan sonra bir sigara iyi gider şekli gibi.Sen istemesen bile bir süre sonra çaydan sonra elin otomatik sigara paketine gider.Sigarayı bırakmanın ilk yolu bu bağdaştırdığın fiilleri,olayları da belli süre bırakmak olacaktır.

• Beğen
Reaksiyonlar: LeeT
Bazı insanların sigara bırakma yöntemleri oluyor sizin de bildiğiniz yöntemler varmı
Çok sıkı bağımlıysanız bırakmaya yardım eden yardım kuruluşları mevcut.
Günde daha az içerek ve sigaradan zarar görmüş insanları ziyaret edip hikayelerini dinlemek, en iyi yöntemlerden birisidir.

• Beğen
Reaksiyonlar: LeeT
Yere bırakınca bırakmış oluyosunuz. Şaka bi yana yeşilay a falan gidebilirsiniz.

ucuna çok büyük ödüller koy yani canın ne istoyrsa yada alacak bir şeyinm örnegin 1 haftga sigara içmezsen kendime şunu alacagım gibi ama dayanamayıp içersen onu bir daha ömür boyu alma bir süre sonra sigarasız yaşamaya alısacaksın ve canın artık istemeyece k

sigara paketini aliyosun çöpe atıyorsun bitiyor çevrende sigara içen birileri var ise olabildiğince uzak dur ve sigara dışında başka bir alışkanlık geliştir

Önce kafanda bırakman gerekir. Azmin ne kadar kuvvetliyse o kadar çabuk bırakırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,878
Üyeler
197,571
Son üye
BerkayefeBay
Geri