Neler Yeni

Sigarayı nasıl bırakabilirim?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
15 yaşında değil misin? @Vesemir
Hayır.
Ben içmiyorum içenleride anlamıyorum babam leş gibi kokuyor afedersiniz b*k gibi kokuyor leş gibi bir şey iradeni zorla ben bugün sigara içmicem almicamda başka şeyle oyalan süt müt birşeyler iç ağzın boş kalmasın ve youtubede sigaranın zararlı vs dr mide bulandırıcı şeyi izle
Ben bile rahatsız oluyom kokusundan çok haklısın valla :D

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Hayır.

Ben bile rahatsız oluyom kokusundan çok haklısın valla :D
Ben sigara içemiyorum ama etrafım full içici dolu. Ara sıra sanki sigara içiyormuş gibi hissediyorum.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam ben tak diye bıraktım. Zaten bağımlısı değildim. Günde 1 2 dal içiyordum. Şimdi 1 senedir ağzıma dahi sürmüyorum. İradeniz varsa bırakabilirsiniz bence.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Hocam ben tak diye bıraktım. Zaten bağımlısı değildim. Günde 1 2 dal içiyordum. Şimdi 1 senedir ağzıma dahi sürmüyorum. İradeniz varsa bırakabilirsiniz bence.
Hocam 1 2 içsem bende bırakırımda 1 paketi buluyor bazen :D ama bu sefer kafaya koydum çok güzel taktikler geldi bırakıcam

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dayı 2 yıl önce ebeveynlerim bıraktı, bunun için bir ilaç kullandılar hatta. Hap tarzı bir şey, nikotin ihtiyacını kesiyor. Eğer biraz da iraden varsa bırakıyorsun. Sakız falan çiğniyorsun sakız yerine. Eğer olur kullanırım dersen adını falan araştırayım, bir doktora sor.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Dayı 2 yıl önce ebeveynlerim bıraktı, bunun için bir ilaç kullandılar hatta. Hap tarzı bir şey, nikotin ihtiyacını kesiyor. Eğer biraz da iraden varsa bırakıyorsun. Sakız falan çiğniyorsun sakız yerine. Eğer olur kullanırım dersen adını falan araştırayım, bir doktora sor.
Aynen sakıza başlama fikride geldi onu da yapcam. Lan şaka maka forum sayesinde sigarayı bırakcam :D sabahtan beri içmedim bakam işe gidince nolcak :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Aynen sakıza başlama fikride geldi onu da yapcam. Lan şaka maka forum sayesinde sigarayı bırakcam :D sabahtan beri içmedim bakam işe gidince nolcak :D
Dayı sakızı sabah akşam çiğne gerçekten işe yarıyor, doktora nikotin hapı veya bandı sorabilirsin. Vücudun sigaraya olan nikotin ihtiyacını kesiyor. Bir süre kullanılıyor bunlar. Sonra kullandıkça gerek kalmıyor, araştır derim. Bizimkiler böyle bıraktı. Instagramın abuk abuk ilaçları falan değil, eczanede satılıyor zaten :D

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Fabrika :D Buzdolabı üretiyok.

Onlar daha zararlı diye duydum ya. mg'si düşük olursa daha az zararlı mı oluyor kullanmadım hiç?
Kaliteli nbase den yapılırsa zararı sigaraya oranla çok düşük. Bu videoyu izle anlarsın :)

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Arkadaşlar güncelleme yapiyim. Verdiğiniz taktiklerle 2 tane içtim bugün. Normalde 1 paketi buluyordu :D

Komando41.

80+ Silver
Arkadaşlar güncelleme yapiyim. Verdiğiniz taktiklerle 2 tane içtim bugün. Normalde 1 paketi buluyordu :D
hocam yine fazla sigarı ve alkola para vermek çok saçma geliyor hem sağlığım gidecek ilerde ölümcül hastalıkları tetiklicek ve buna para vereceğim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,151
Üyeler
166,895
Son üye
emreaydin1306
Top Bottom