Silindi

Ya cidden inandın mı?

Öncelikle şu konuyu açmadan önce bir kere okuyun lütfen yazım hatası var mı diye. Anlaşılması güç oluyor.

Babana da bravo yani böyle mi destek çıktı sana vay be.

selamlar ben bügün otobus gelmedi diye yürüyordum arkadan bi baktım adam geliyor afgan cebınde bıcak gordum yonumu değiştiriyorum oraya geliyor en sonunda abilerinm yanına gittim.orada biraz bekledi sonra otobus duragında bekledi oraada biraz bekledi sonra bındı gıttı bende baktım arkasından sonra bındım.eve geldiğimde babama anneme anlattım olayı babama babam diyorki bak olm sen küfür ettiğinden ve bana karşı geldiğinden boyle oldu karsı dediği siyaset annem endişelendi 14 yaşındayım 175 bpyundayım dovsem doverım ama bıcak vardı adamda taa karşoya gidip geliyorum 2 3 saat anlatamadım aıleme bu konuyu saat 6.30 da kalkmak istemiyorum eve 21.30 da gelemk istemiyorum çoırağım aldığım maaş da 2000 TL bıktım artık yakında kotu seyler olacak gibi geliyor kendime artık bıktım ailemden.
İnsan ailesini seçemiyor. Fakat zamanı gelince ailesini silmeyi seçebiliyor. 19 Yaşımda ailemi sildim. 4 Yıldır konuşmuyorum anne babamla. Sadece kardeşlerimle iletişimim var. Umarım yakında sen de kurtulursun. Cahil ve yobazlara ne yaparsan yap çözüm üretemezsin.

selamlar ben bügün otobus gelmedi diye yürüyordum arkadan bi baktım adam geliyor afgan cebınde bıcak gordum yonumu değiştiriyorum oraya geliyor en sonunda abilerinm yanına gittim.orada biraz bekledi sonra otobus duragında bekledi oraada biraz bekledi sonra bındı gıttı bende baktım arkasından sonra bındım.eve geldiğimde babama anneme anlattım olayı babama babam diyorki bak olm sen küfür ettiğinden ve bana karşı geldiğinden boyle oldu karsı dediği siyaset annem endişelendi 14 yaşındayım 175 bpyundayım dovsem doverım ama bıcak vardı adamda taa karşoya gidip geliyorum 2 3 saat anlatamadım aıleme bu konuyu saat 6.30 da kalkmak istemiyorum eve 21.30 da gelemk istemiyorum çoırağım aldığım maaş da 2000 TL bıktım artık yakında kotu seyler olacak gibi geliyor kendime artık bıktım ailemden.
dövsem döverim diyorsun ama bu işin boyla alakası yok haberin olsun. bir gün gaza gelip böyle bir şeye kalkışma gözünü hastanede açarsın.

Ailenin dedikleri tabi ki saçma ama aşırı abartılacak bir şey değil gibi. Ergenlikten olsa gerek biraz fazla ciddiye alıyorsun.

evet yorgunum soğolsun telefonda saçma sapan şeyler yazıyor yazamdım pardon.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ailemden kurtulmak istemiyorum babam beni bugun dinsiz ilan etti ben de anlamakdım babanneme soyleyecegım babamı bana boylşe yapıyor dıye.
Çok garip insanlar var kanka umarım halledersin

Her şeyden öte sonda yazdığınız çalışma saatleri antik Mısır'daki kölelere bile ağır gelir.

Yanında biber gazı taşı.Okuluna bak okumana bak.18 yaşından sonra kendi ayakların üzerinde durursun.İdare et şimdilik...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,736
Üyeler
190,799
Son üye
alper1925
Geri