Belirli bi bütçen var mıdır bide illa steam olması mı lazımtüm simülasyon oyun önerilerine açığım.
yok her türlüBelirli bi bütçen var mıdır bide illa steam olması mı lazım
tycoon güzelmiş ama tavern master çakması gibi geldiCities Skylines 2, In Tycoon, FM 24
Stardew valleyyok her türlü
teşekkürler saydığın oyuınların hepsini biliyorum bi tek stardew walley oynamadım diğerleri de ilgimi çekmiyor stardew walley oynanır mı önerir misin artıları eksileri nedir kendince?Stardew valley
Prison Architect bu oyun zordur onu söyleyem
Arma 3
Euro truck simulator
İnternet kafe simulator 1-2
Cities: Skylines
Farming Simulator 22
Buradaki bütün oyunları çoğunu oynayıp izledim ve similasyon oyunları arasında baya güzeller onun dışında bazi yayıncılar mesela elraen diyelim örnek o adamın baya oynadığı similasyon oyunları çekiyor bir kaç yayıncının videoları ile de bulabilirsin önerilerim bunlardır <3
daha doğrusu çoğunu dediğin gibi elraennden izlediğim için oynama hevesim kalmadı izledikten sonra malum insanın oynayası gelmiyorteşekkürler saydığın oyuınların hepsini biliyorum bi tek stardew walley oynamadım diğerleri de ilgimi çekmiyor stardew walley oynanır mı önerir misin artıları eksileri nedir kendince?
İki eksisi var 1. bazı kişileri çok bağımlı yapıyor gerçekten sarıyor 2. Müzikleri ve grafikleri beni bazen bayıyor artıları gerçekten zaman geçirmelik oyun oyunda her şey var en az bi kez denenmesi lazım bence oyunun zaten bir çok videosu var kolayca da öğrenebilirsin zaten oyun zor da değil oynadıkça kolaylıkla alışıyorsun kendi içinde hikâyesi fln var sevgili bile yapabiliyon türlü türlü para kazanmanın yolu var yani burda analatamicam kadar gerçekten güzel bi oyun bana göre ben çok sevmem ama benim tarzım değil ama seversen müzik ile akar gidersin bu oyunla ama benlik değil online da var arkadaşınla da oynayabilirsin önerim budur <3teşekkürler saydığın oyuınların hepsini biliyorum bi tek stardew walley oynamadım diğerleri de ilgimi çekmiyor stardew walley oynanır mı önerir misin artıları eksileri nedir kendince?
Bu yüzden yayıncıları çok sevmem bu benim düşüncem tabi bazen sıkıyorlar bazen de oyunum zevki kaçıyor bazı oyunları oynamak istiyon ama izleyince de oynayasin kaçıyor düşüncem bu <3daha doğrusu çoğunu dediğin gibi elraennden izlediğim için oynama hevesim kalmadı izledikten sonra malum insanın oynayası gelmiyor
bir kez de olsa deneyeyim o zaman teşekkürlerİki eksisi var 1. bazı kişileri çok bağımlı yapıyor gerçekten sarıyor 2. Müzikleri ve grafikleri beni bazen bayıyor artıları gerçekten zaman geçirmelik oyun oyunda her şey var en az bi kez denenmesi lazım bence oyunun zaten bir çok videosu var kolayca da öğrenebilirsin zaten oyun zor da değil oynadıkça kolaylıkla alışıyorsun kendi içinde hikâyesi fln var sevgili bile yapabiliyon türlü türlü para kazanmanın yolu var yani burda analatamicam kadar gerçekten güzel bi oyun bana göre ben çok sevmem ama benim tarzım değil ama seversen müzik ile akar gidersin bu oyunla ama benlik değil online da var arkadaşınla da oynayabilirsin önerim budur <3
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu yüzden yayıncıları çok sevmem bu benim düşüncem tabi bazen sıkıyorlar bazen de oyunum zevki kaçıyor bazı oyunları oynamak istiyon ama izleyince de oynayasin kaçıyor düşüncem bu <3
Rica ederimm <3bir kez de olsa deneyeyim o zaman teşekkürler
Hocam şans verin stardew harikadır yalnız koşturarak oynamayacaksınız aman şuraya yetişiyim aman buna koşayım derseniz tat alamazsanız , tadını çıkara çıkara kasabada gezerek , kasabalılarla kaynaşarak tanışarak arkalarındaki derin hikayeleri (hepsinin bir hikayesi var) öğrenerek oynarsanız çok daha keyif alırsınız benden söylemesi. Zaten oyun kendini öyle bir yapmış ki her şeyin çözümü nasıl yapılacağı vs oyunda bir şekilde gerek bir diyalogda gerek bulduğunuz bir parşömende yazıyor.bir kez de olsa deneyeyim o zaman teşekkürler