Neler Yeni

Sınavda yaptığım büyük yanlış

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
8e gidiyorum ve 1.dönemin ilk başlarında çok çalışıyordum ama deneme sınavından 3 matematik yapınca ailem çok sinirlendi bağardı hakaret etti bende daha çok çalıştım 6 net yaptım gene aynı hakaretleri yaptılar bende daha çok çalışıp 14 nete yükselttim fakat yine hakaret ettikleri için artık dayanamadım ve o büyük yanlışı yaptım cevap anahtarından bakarak şu vakte kadar bütün denemelerden 1 2 yanlış çıkarttım fakat şimdi öyle bir gün geldiki yüz yüze deneme sınavı ne yapacağımı bilmiyorum büyük ihtimal sonuncu olacağım 2 3 doğrum olacak ve bunu ailem görünce hiçte iyi şeyler olmayacak sizin önerileriniz nedir ne yapmam gerek
bu hatayı lgsde yapma yeter.

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
her şey matematik değil.
LGS de matematik netim 14 dü, %1.45 lik dilime girdim, 460(yanlış hatırlamıyosam) puan aldım şuan istediğim okuldayım.

ailen hakaret ediyorsa çalışma. ben öyle yapardım. zorla bir şey yaptıramaz bana kimse.
benim ailem bana destek oldu gururlandırdı çalıştım başardım.
18 Mat neti ile 430 oldum nasılsa gerçi türkçede batırdım

CarryExe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ali Yıldırım
Sınavlara bel bağlama ailen bağırır bağırır eğer ki büyüdüğünde iyi bir iş yaparsen pişman olurlar.

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Senin iyiliğini istedikleri için böyle yapıyorlar eğitim hayatında 2 dönüm noktası var birisi lise diğeri üniversite sınavı denemelerde kötü yapıyordum LGS'den 430 almıştım ders çalışmana bak moralini bozma

Top Bottom