Neler Yeni

Sınavlar Başlıyormuş Doğru mu

BBrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Berk Baydur

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Zaten ertelendi 23 nisanda daha da ağır yasaklar geliyo diye biliyorum en erken bayramdan sonra sınavlar bizim hocalar söyledi
Ertelenmesi çok saçma 2. sınavların BENCE iptal olması lazım çünkü dün haberlerde 13 yaşında bir kızın koronadan dolayı vefat ettiğini söyledi
Hem geçen sene daha maske takmıyorken okulları kapatıp,2. sınavları iptal ettiler şimdi ne bu 2. sınav çabası anlamıyorum

Dambıldor

80+ Silver
Ertelenmesi çok saçma 2. sınavların BENCE iptal olması lazım çünkü dün haberlerde 13 yaşında bir kızın koronadan dolayı vefat ettiğini söyledi
Hem geçen sene daha maske takmıyorken okulları kapatıp,2. sınavları iptal ettiler şimdi ne bu 2. sınav çabası anlamıyorum
Ben ertelemeyi savunmuyorum geçen hafta babam dışarıdan kapmış şimdi hepimiz pozitifiz evde :D

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Neye göre iptal edecekler
Geçen sene de 1. dönem notları ile geçtik. Bu sene de olabilir, fakat bunu vaka sayısından bağımsız olarak düşünürler. 1. dönem sınavlarını vakalar az olduğu için mi yaptılar?? Önceki sınavları vakalar az olduğu için yapmıyorlarsa bunu da arttı diye iptal etmezler. Zaten önceden akıllarında vardır.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Ben ertelemeyi savunmuyorum geçen hafta babam dışarıdan kapmış şimdi hepimiz pozitifiz evde :D
Geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsınız ve savunuyorsun demedim sadece erteleme yerine iptal kararının olması gerektiğini söyledim (Bizimde ilk yazılılarda sınıfa 2 gün gelen çok 3. gün gelmedi bir öğrendik ki çocuk test yaptırmış pozitif çıkmış o.O2 olduk )

Mergen

80+ Bronze
İptal etmesinler ama erteleseler iyi olur.

BBrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Berk Baydur

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Yunus
Bayramdan sonraya ertelerlerse en fazla çok ğmitlenmeye gerek yok.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
D-Dostum burada 'DeRs NoTlARIn DüŞüK oLdUğU İçİn İpTaL iStİyOrSuN' diyenler yok mu?

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
dün ziya ab ilk kez R yaptı ve bir açıklama yaptı o yüzden ertelenir büyük ihtimalle.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Dostum ertelenirse mayıs sonu haziran başına sarkicak o zaman da tatil sezonu vakalar artmasını istemez devlet. Yani belli olmaz ama ülkenin gidişatı iyi değil.
Zaten bakanlığın yayınladığı tablo 'BENCE' tamamen yalan

Top Bottom