ÖrdekAbi
80+ Silver
yüzde 98 ertelenir ramazanad sınav olmaz bayram sonrasına atılır ve yüzde 2 likde ertelenmez diyeben hiç çalışmadım sınavlar başlıcakmış dorğumu
yüzde 98 ertelenir ramazanad sınav olmaz bayram sonrasına atılır ve yüzde 2 likde ertelenmez diyeben hiç çalışmadım sınavlar başlıcakmış dorğumu
Bugün de bilim kurulu varBizden bahsettiğini biliyorum. Genel olarak söyledim onu.
Haftaya kabine var. Cumhurbaşkanı geçen haftaki kabinede 2 hafta içinde vakalar düşmezse (ki düşmedi) daha sıkı kısıtlamalar gelecek dedi.
Sınavlar kabineden 1 hafta sonra. Eee nasıl sınavlar bitince kısıtlama gelir diyorsun?
Hiç bir şey kesin değil karar akşam bilim kurulu toplantısından sonra çıkacak (Bu vakalarda olmaz büyük ihtimal haziranın başına atarlar)ben hiç çalışmadım sınavlar başlıcakmış dorğumu
Orasını bilemiyorum, ben tahminimi söyledim. Ramazanda zaten sınav yapacaklarını ben de düşünmüyorum. Fakat iptal fikri bana çok uzak geliyor, eğer iptal olursa da bunu uzatabildikleri kadar uzatır öyle söylerler.Bizden bahsettiğini biliyorum. Genel olarak söyledim onu.
Haftaya kabine var. Cumhurbaşkanı geçen haftaki kabinede 2 hafta içinde vakalar düşmezse (ki düşmedi) daha sıkı kısıtlamalar gelecek dedi.
Sınavlar kabineden 1 hafta sonra. Eee nasıl sınavlar bitince kısıtlama gelir diyorsun?
yok iptal olmaz ama erteleniriyi izlesin mayısın 2.haftası iptal kararı
Bilim kurulu pazartesi kabine toplantısı salı diye biliyorum ben?Bugün de bilim kurulu var
Belki yarın falan karar çıkar
Tabi hiçbir şey belli değil
haziranda tatil ayı o yüzden olmazHiç bir şey kesin değil karar akşam bilim kurulu toplantısından sonra çıkacak (Bu vakalarda olmaz büyük ihtimal haziranın başına atarlar)
Okulları 2 temmuza kadar açık tutmayı düşünüyorlarhaziranda tatil ayı o yüzden olmaz
Bilim kurulu pazartesi kabine toplantısı salı diye biliyorum ben?
Yine de umut vermeyeyim de benim düşüncem erteleye erteleye dönemin sonunu getirip iptal ederler (vakalar düşmezse)Orasını bilemiyorum, ben tahminimi söyledim. Ramazanda zaten sınav yapacaklarını ben de düşünmüyorum. Fakat iptal fikri bana çok uzak geliyor, eğer iptal olursa da bunu uzatabildikleri kadar uzatır öyle söylerler.
Bu sene Temmuzda kapanacak. Ağustosta tekrar açılacak diye biliyorum.haziranda tatil ayı o yüzden olmaz