Neler Yeni

Sınavlar Başlıyormuş Doğru mu

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Bizden bahsettiğini biliyorum. Genel olarak söyledim onu.

Haftaya kabine var. Cumhurbaşkanı geçen haftaki kabinede 2 hafta içinde vakalar düşmezse (ki düşmedi) daha sıkı kısıtlamalar gelecek dedi.

Sınavlar kabineden 1 hafta sonra. Eee nasıl sınavlar bitince kısıtlama gelir diyorsun?
Bugün de bilim kurulu var
Belki yarın falan karar çıkar
Tabi hiçbir şey belli değil

UncleDr3w

80+
Okullara gönderilen yazıda 3 Mayıs'da başlayacak yazmıyor, en erken 3 Mayıs'da başlayacak yazıyor. Yani 17 Mayıs gibi sınavları yapabilirler.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
ben hiç çalışmadım sınavlar başlıcakmış dorğumu
Hiç bir şey kesin değil karar akşam bilim kurulu toplantısından sonra çıkacak (Bu vakalarda olmaz büyük ihtimal haziranın başına atarlar)

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Bizden bahsettiğini biliyorum. Genel olarak söyledim onu.

Haftaya kabine var. Cumhurbaşkanı geçen haftaki kabinede 2 hafta içinde vakalar düşmezse (ki düşmedi) daha sıkı kısıtlamalar gelecek dedi.

Sınavlar kabineden 1 hafta sonra. Eee nasıl sınavlar bitince kısıtlama gelir diyorsun?
Orasını bilemiyorum, ben tahminimi söyledim. Ramazanda zaten sınav yapacaklarını ben de düşünmüyorum. Fakat iptal fikri bana çok uzak geliyor, eğer iptal olursa da bunu uzatabildikleri kadar uzatır öyle söylerler.

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bizim okuldaki öğretmenler toplantı yapmış sanırsam 24'üne falan ertelenecek.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Orasını bilemiyorum, ben tahminimi söyledim. Ramazanda zaten sınav yapacaklarını ben de düşünmüyorum. Fakat iptal fikri bana çok uzak geliyor, eğer iptal olursa da bunu uzatabildikleri kadar uzatır öyle söylerler.
Yine de umut vermeyeyim de benim düşüncem erteleye erteleye dönemin sonunu getirip iptal ederler (vakalar düşmezse)

Bence öğrenciler salmasın diye 29 Marttan 3 mayısa ertelediler. Kararların da son dakika verilmesinin en büyük sebebi bu bence.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Top Bottom