Nasıl Yapıyorlar ?Sınavı yapan okullar var. Olmasa ertelenir derdim, ama olacak gibi.
Evet, olan var diye biliyorum.Nasıl yani? 9,10,11 lerden mi bahsediyorsun?
Nasıl Yapıyorlar ?
3 Mayısta Başlıyor
Önceden olanları Mı Kastediyorsun ?
Erken yaptılarsa onların sorunu. Mebin gönderdiği yazıya uymamışlar demek ki.Evet, olan var diye biliyorum.
Eğer oldularsa saçma yapsalar da oldular sonuçta ben iptal olacağını hiç düşünmüyorum.Erken yaptılarsa onların sorunu. Mebin gönderdiği yazıya uymamışlar demek ki.
Hiç belli olmaz. Onların sınavları olması günde 61k vakanın olmadığını ve sınavların rahatlıkla yapılacağını göstermez.Eğer oldularsa saçma yapsalar da oldular sonuçta ben iptal olacağını hiç düşünmüyorum.
8 ve 12'lerden değil bizden bahsediyorum. Ben de tam kapanma olacağı düşüncesindeyim fakat sınavlar bitince kısıtlamalar gelebilir.Hiç belli olmaz. Onların sınavları olması günde 61k vakanın olmadığını ve sınavların rahatlıkla yapılacağını göstermez.
Şuan ki duruma bakarsak sınavların olması çok zor. Günde 60k vaka üstüne varyantların da gençleri etkilemesi falan.
Kabineyi bekleyeceğiz. Tam kapanma olacak %99. Zaten tam kapanma yaparlarsa her türlü yapamazlar sınavları.
Ayrıca 8 ve 12 leri yaptılar diyorsunuz da meb bence bizim sınavların olamayacağını da düşünüp onları aradan çıkartmış olabilir.
Bencede ertelenmesi gerekirBen %99 ertelenir diyorum
60k vakaya nereye sınav yapıyorlarmış
Öyle bir şey yaparlarsa 2 3 haftaya Brezilya oluruz
BencedeBence ertelenecek.
Bizden bahsettiğini biliyorum. Genel olarak söyledim onu.8 ve 12'lerden değil bizden bahsediyorum.
Haftaya kabine var. Cumhurbaşkanı geçen haftaki kabinede 2 hafta içinde vakalar düşmezse (ki düşmedi) daha sıkı kısıtlamalar gelecek dedi.Ben de tam kapanma olacağı düşüncesindeyim fakat sınavlar bitince kısıtlamalar gelebilir.