Ali_
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 475
inşallah 8 mart olur ya.Yahu açmayayım açmayayım diyorum da hangi gün olacak bu Allah'ın belası sınavlar?
8 Mart mı yarın mı net bir kaynak var mı kafayı tırlattım
inşallah 8 mart olur ya.Yahu açmayayım açmayayım diyorum da hangi gün olacak bu Allah'ın belası sınavlar?
İl veya ilçe bazlı eğitim kurumlarının kararları tak diye açıklanmaz. Eğer okulunuz 8 mart diye takvim açıkladıysa, bakanlıktan anlık karar gelmediği sürece ya da okulda büyük sorun çıkmadıkça tarih değişmez. Şahsen kendi okulumuz sınav periyodu bozulmaması için 8 marta erteledi ve o tarihte olacak.Benim ailemde de var, birileri 2 mart birileri 8 mart birileri başka bir şey söylüyor.
Eğer bakanlıktan bir açıklama varsa ben bulamadım belki siz bulmuşsunuzdur paylaşın bilgi sahibi olalım diye açtım bu konuyu.
Iptal olmazsa yarin kimya var, o sikinti degil ama Almanca beni bitirecek almanca bilgim 0.Dayı beni de kesecek doğrayacak o, o yüzden edemem.
benimkilerde yarın var diyorlar oyun oynuyorlar sanki
Bizimkinden de yeni geldi, merak etme aciklama gelecektir. Direk hocaniza da sorabilirsiniz.8 mart dendi ama okullara yazı gelmedi hala korkuyorum yarın derler diye valla
Hocalar da bilmiyoruz diyo gerçekten anlamıyorum yaBizimkinden de yeni geldi, merak etme aciklama gelecektir. Direk hocaniza da sorabilirsiniz.
8 Mart'tı en erken Ziya Selçuk canlı yayında açıkladı.Ama yeni kurallara göre ne zaman olucak bilmiyoruz sadece en erken 8 MartYahu açmayayım açmayayım diyorum da hangi gün olacak bu Allah'ın belası sınavlar?