rezArkadaşlar merhaba. Sakal tıraşı için sinek kaydı jiletle almış gibi yapan bir makine var mı? Varsa ürün linki markası modeli alabilir miyim.
10dan fazla makine denedim hiçbiri jilete yakın bile yapamıyorArkadaşlar merhaba. Sakal tıraşı için sinek kaydı jiletle almış gibi yapan bir makine var mı? Varsa ürün linki markası modeli alabilir miyim.
şarjı çok kötü diyorlardı ben o yüzden almamıştımhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0C2J8...g=philipscstr-21#averageCustomerReviewsAnchor
Bunu buldum araştırmalarım sonucu. Fiyat olarak uygun performans olarakta süpermiş. Tam bir F/p diyebiliriz galiba alacağım.
Sinek çağırıp kaymasını söyledin mi?Hiç bir traş makinesi sinek kaydı yapmaz. Yapıyor diyen de yanlış reklam yapıyordur. 0'a yakın alan olabilir ama sinek kaydı olmaz.
Sinek çağırıp kaymasını söyledin mi?
Firmanın birisi mahkemede çıkıp sineğin kaydığını gösterse baya tazminat alırlar senden benden söylemesi.
Veremezsin adamlar eğitmeye başladı bile.Sineği eğitip kaymasını sağlarlarsa istedikleri parayı ben veririm, tazminata gerek kalmaz usaduahsduahsduhasd.
 ssjjdhdjhdjshs
 ssjjdhdjhdjshsVeremezsin adamlar eğitmeye başladı bile.ssjjdhdjhdjshs