Furkan Aşıcı
80+
- Reaksiyon skoru
- 75
beyler assasin creed black fileg indirdim ama sinematik sahnelerde karekterlerden ses gelmiyor oyun sesleri normal sadece sinematik sahnelerde ses gelmiyor acil yardım edin
korsan mı?beyler assasin creed black fileg indirdim ama sinematik sahnelerde karekterlerden ses gelmiyor oyun sesleri normal sadece sinematik sahnelerde ses gelmiyor acil yardım edin
korsansa illaki sorunlar olur yapcak bir şey yok malesef bir bilgim yok yani
ama noramal bir şekilde oynayanlar varKorsansa normaldir.
Şans işi hocam korsan oynamayınama noramal bir şekilde oynayanlar var
Şans işi hocam korsan oynamayın![]()
anlSorunun çözümünü aşağıya bırakıyorum. İyi forumlar.
![]()
Assassin’s Creed® IV Black Flag™ Steam'de %70 İndirimli
The year is 1715. Pirates rule the Caribbean and have established their own lawless Republic where corruption, greediness and cruelty are commonplace.Among these outlaws is a brash young captain named Edward Kenway.store.steampowered.com
anlamadım hocam ne yapmalıyımSorunun çözümünü aşağıya bırakıyorum. İyi forumlar.
![]()
Assassin’s Creed® IV Black Flag™ Steam'de %70 İndirimli
The year is 1715. Pirates rule the Caribbean and have established their own lawless Republic where corruption, greediness and cruelty are commonplace.Among these outlaws is a brash young captain named Edward Kenway.store.steampowered.com
Çözüm orijinal hocamanl
anlamadım hocam ne yapmalıyım
hocam şimdi birbirmizi yemeyelim hepiniz korsan oyun oynuyorsunuz bana korsan düşmanıymışsınız gibi yapmayın yardım istiyoruz burada bende biliyorum orjinal almayı her oyuna o kadar para veremem.Çözüm orijinal hocam![]()
sorunu biliyormusun bilmiyor msuun onu söyleKardeşim bildiğim kadarıyla sitede korsana destek vermek yasak. Şimdi çözüm önerileri yazarsak hepimiz toplu ceza yeriz. Hiç gerek yok.