Geçmiş olsun bırak çiziği sattıkları arızalı (ayıplı ürün) işlemcinin arızalı olduğunu 6 ay sonra kabul ettiler. 3 ay bilgisayarı kullanamadım baktım olmayacak sıfır işlemci aldım 3 ayda öyle kullandım bu arada gidip geliyor işlemci faal sorun yok diye gönderiyorlar ama oyuna girdiğin anda mavi ekran anlatamadık. Neyse 6 ay sonra tam THH ye gittim müşteri memnuniyeti falan dediler değistirdiler fakat bu sefer de fanın üstüne yattılar lanet olsun dedim bir fan bir de işlemci alırkenki 600 lira zararım oldu gelen işlemciyi sattıktan sonra. Bir daha asla alışveriş yapmam benim sorunum cok basitti ve ben başka bir bilgisayarla parçaları değiştirerek arızayı doğrulamama rağmen 6 ay süründürdüler.Arkadaşlar ben geçen hafta sinerji üzerinden bir alışveriş yaptım kulaklık satın aldım, ürün paketini açtıktan sonra üzerinde bir çizik fark ettim. Çoğunuz umursamaz bile çünkü kullanıma engel değil fakat sıfır aldığım bir üründe ben çizik kabul edemem.
Site üzerinden ilk başta mail attım ve bana iade talep formu göndermemi istediler bende gönderdim. Daha sonra ürün açıldığı için arıza destek formu açın dediler onu da yaptım, daha sonra beni oradan da iade talep formuna tekrar yönlendirdiler döngüye soktular resmen.
Daha sonra bende marka ile iletişime geçtim fakat onlarda ürün arızalı değilse aldığınız yer ile halledeceksiniz dedi ve şimdi de Sinerji bana ürünü sizin çizdiğinizi anlayamıyoruz iade kabul etmiyoruz dedi. Ürünü daha bu cuma aldım ve maili ertesi sabah attım. Şimdi de THH başvuruda bulunacağım fakat ne olur bilmem. (Daha önce başvurmuş bilen kişiler yazıp yardım ederse sevinirim.)
Bir şey alırken sizinde fikriniz olsun diye buraya yazdım, ürün açarken VİDEO KAYDINA ALMAK ZORUNDAYMIŞIZ. aklınızda bulunsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde 14 gun koşulsuz şartsız iade falan diyenler siz hangi ülkede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Türkiyede böyle çalışan bir firma neredeyse yok hele sinerji falan asla almıyorlar. Tek yolu THH o da bir kaç ay sürecek ürüne ihtiyacın varsa ve yenisini alacak bütçen yoksa bir anlam ifade etmiyor.