Si̇nerji̇ Ctv-v8 96 Derece!

Rouly

80+
Reaksiyon skoru
14
Sinerji ctv V8 aldım işlemcim ryzen 5 5600 ancak işlemci çok ama çok ısınıyor, valorantta 96 dereceye çıkıyor ve koku geliyor, voltaj auto seçili ve böyle iken 350-450 fps arası genelde, ben de 3.4 ghz sabitledim sıcaklık bu sefer 78-81 derecelerde gidip geliyor, koku beni rahatsız ediyor ve kasa da oldukça sıcak bu işlemci için bu değerler normal mi? Yani böyle yüksek kullanılır mı ne yapmam gerek voltaj düşürmeme rağmen fps çok düştü sıcaklık aynı gibi stok fan takılı YouTubede bir kanal tanıtım yapıyordu her oyunda işlemci 82 dereceydi yanlış olan ney?

Stok fan bile olsa 95 dereceleri görmesi çok zor, fanın yerine oturduğundan emin misiniz

yanlış olan yazın sıcak geçmesi :) ya kapaklar açık yazı idare etmeyi dene yada sıvı soğutucu

Yanlış Bilgilendirme
ÇÜŞ. İşlemcin zarar görmüş bile olabilir. 95 dereceyi hiçbir işlemci kaldıramaz.

Sistemi bana teslim ettiler her şey normal gibi
Kontrol edin hocam yinede, yerine oturduğundan ve çalışırken fanın dondugunden emin olun
Post automatically merged:

yanlış olan yazın sıcak geçmesi :) ya kapaklar açık yazı idare etmeyi dene yada sıvı soğutucu
Yaz bile olsa 96 dereceler normal değil ki. Başka bir sorun olmalı

Kontrol edin hocam yinede, yerine oturduğundan ve çalışırken fanın dondugunden emin olun
Post automatically merged:

Yaz bile olsa 96 dereceler normal değil ki. Başka bir sorun olmalı
5600x ocda 89derece görüyordum kimi zaman 85 derece üzeri kullanan çok var ama bencede normal değil ama arkadaşımız yalnızda değil.

Stok fanla kullanıyorsanız eğer o sıcaklıklara bile sukredin 😀 5600x oc ile 5600 arasında ciddi isi farkı var
yok yok o sıcaklıkları gördükten sonra hemen bi sıvı soğutucuya geçiş yaptım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,985
Üyeler
190,843
Son üye
Umutboi
Geri