Aynen hocam LE520 yazacaktım sürekli el LS'ye gidiyor.LE520 demek istedin sanırım.
Aynen hocam LE520 yazacaktım sürekli el LS'ye gidiyor.LE520 demek istedin sanırım.
İkisinin fanı da kaliteli onun çok büyük bir etkisi olmuyor hocamFanlarda farklı.
Mantıklı al hayırlı olsun şimdidenHocam 1000 TL kule tipine vermektense sıvı almak daha mantıklı geldi bana. LE520 mantıklı bir seçim derseniz siparişi geçeceğim şimdi.
Onu bilemem. Amazonsa iade eder ama TR firmalarıysa edemeyebilir.Kutuyu açmış sadece iade edilir mi
@CkribrahimBu mu yoksa attığınız mı alınır hocam. 3080-3090 içinSHARKOON WPM-GOLDZERO-750W WPM Gold ZERO 750W 80+ GOLD tak çıkar kablolu Güç kaynaÄı - inventus
SHARKOON WPM-GOLDZERO-750W WPM Gold ZERO 750W 80+ GOLD tak çıkar kablolu Güç kaynaÄıinventus.com.tr
İçeriklerini çok bilmiyorum fakat sharkoonda galiba koruma eksik.Bu mu yoksa attığınız mı alınır hocam. 3080-3090 içinSHARKOON WPM-GOLDZERO-750W WPM Gold ZERO 750W 80+ GOLD tak çıkar kablolu Güç kaynaÄı - inventus
SHARKOON WPM-GOLDZERO-750W WPM Gold ZERO 750W 80+ GOLD tak çıkar kablolu Güç kaynaÄıinventus.com.tr
hocam rampage ıced120 nasıl i5-13400f için idare eder mi 1 yıl falanOnu bilemem. Amazonsa iade eder ama TR firmalarıysa edemeyebilir.
DDR5 geçince de lazım olacak soğutma.ag400 alsam mı yoksa hiç sıvı soğutma veya kule fan almayıp 1-2 yıla ddr5 mi geçsem arada kaldım işlemci çok ısınıyor ama fps düşüşü pek olmadı 1 yıldır önemsemiyorum o yüzden
Hocam bir de bu sıvı soğutmalarda macun sürülmüyor mu? Şimdi Sinerji'deki kurulum videosuna baktım adam termal macun falan sıkmadı. Bir de montajı gösterildiği kadar kolay mıdır evde kendim yapabilir miyim? Şu an stok soğutucu var. Daha önce hiç soğutucu takmayan biriyim.Mantıklı al hayırlı olsun şimdiden
360 mm sıvı soğutma ile 240 arasındaki 500 farka değer mi?İçeriklerini çok bilmiyorum fakat sharkoonda galiba koruma eksik.
Peki var mı başka psu önerisi. Garantisi var benim psunun ama uğraşmak istemiyorumOnu bilemem. Amazonsa iade eder ama TR firmalarıysa edemeyebilir.