Neler Yeni

Sınıfta Nefret Ediliyorum

Kara*

80+ Silver
Çocuk benden uzun ve birazcık benden de iri ve sınıftaki herkesin küfür etmesine rağmen benim şikayet yemem gerçekten zoruma gidiyor içime atmaktan bıktım herşeyi
İri falan sen de ona göre yerlerine patlat uzaklaş. Genelde böyle olur orta zamanı kızlar ve erkekler hep kanlı bıçaklı gibi görülür hoşlanmazlar lise dönemi gelir hepsi açılır. İçine atma suçlu kişiye hem sözel hem fiziksel etki uygula kendini toparlama vaktin geldi artık.

don carlo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
ms
niye ezik hissediyorsunki kendini? daha yaşın küçük. rahat ol, sakin ol, özgüvenli ol. gerektiğinde kavga etmen lazım her şeyi içine atma. sürekli aşağılıyorlarsa, alay ediyorlarsa takmayacaksın ya da hepsini dümdüz edeceksin. aşağılık kompleksi oluşturma kendinde.
kanka şiddet yerine takmasa karşıdaki daha çok sinir olur emin ol

-nisay

80+ Bronze
kanka şiddet yerine takmasa karşıdaki daha çok sinir olur emin ol
buda doğru ama gerektiği yerde kavga etsin. en azından kendini savunan biri olduğunu görsünler. özgüvensiz bir şekilde gözüküyorsa buna devam ederler. takmayınca geçer belki ama ben şiddet yanlısıyım biraz. insanoğlunu sadece şiddet dize getirir. takmama gibi şeylerle uğraşmayıp çıkıp aralarından birini pert etse bunlar bir daha yaşanmaz.

don carlo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
ms
buda doğru ama gerektiği yerde kavga etsin. en azından kendini savunan biri olduğunu görsünler. özgüvensiz bir şekilde gözüküyorsa buna devam ederler. takmayınca geçer belki ama ben şiddet yanlısıyım biraz. insanoğlunu sadece şiddet dize getirir. takmama gibi şeylerle uğraşmayıp çıkıp aralarından birini pert etse bunlar bir daha yaşanmaz.
kanka bende mesela aşırı diplomatik kafadayım ama gerektiğinde şiddet iyidir

hpxtech

80+
Sınıfta bir grup var 6-7 kişi birine bulaşsam direk diğerleri gelir beni döver

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,403
Üyeler
164,835
Son üye
AMJM
Top Bottom