Sipariş Ettiğim Ürünler Farklı Geldi Ne Yapmalıyım?

HknGokse

80+
Reaksiyon skoru
9
2 gün önce bu mousepadi sipariş ettim bu geldi ne yapmam gerek aynı ürünü yollamamışlar?

Ekler

• 20210415_132658.jpg
    20210415_132658.jpg
    2 MB · Hit: 78
2 gün önce bu mousepadi sipariş ettim bu geldi ne yapmam gerek aynı ürünü yollamamışlar?
koydukları fotoğraflar genellikle herkesin kullandığı ortak fotoğraflar olduğu için farklı çıkması normal ama aynı olmadığı için iade edebilirsin hemde daha ucuza daha iyi mousepadler var

İkisi de hyper beast olduğundan göndermiş olabilirler.İade ederseniz QP Hexa XL tavsiye ederim.

koydukları fotoğraflar genellikle herkesin kullandığı ortak fotoğraflar olduğu için farklı çıkması normal ama aynı olmadığı için iade edebilirsin hemde daha ucuza daha iyi mousepadler var
Peki ürünü ben açtım kargocu verdiği gibi kaçtı gitti iade alırlarmı ürünü beya paramı geri alabilirmiyim

İade et dostum. :)
İade için kolay iade vardır N11'in sitesinde kolay bir şekilde iade edebilirsiniz adımları takip edip.

Peki ürünü ben açtım kargocu verdiği gibi kaçtı gitti iade alırlarmı ürünü beya paramı geri alabilirmiyim
evet tekrar paketleyin satıcı ile iletişime geçin kargoya verin paranızı iade edereler bizde dambıl iade etmiştik paramız geri geldi

Teşekkür ederim paketliyorum şimdi satıcıyada yazdım

Geri