Sistem iyi ancak fps drop yaşıyorum

Excalibor

80+
Reaksiyon skoru
0
Sistemde

Rx 560
Amd ryzen 3 1200 Quad-Core Processor
8 gb ram
64 bit sistem /Windows 10
ve 224 gb ssd

Bilgisayarı ilk aldığımda fps sorunlarıyla karşılaştım sistem çok iyi değil diyebilirsiniz fakat oynadığım oyun league of legends ve eski bilgisayarımla çok düşükte dropsuz 100 fps alırken bu bilgisayarda yüksek ayarlarda 100 fps almama rağmen drop yiyorum hatta bazen o kadar şiddetli oluyor ki oyun kapanıyor.İnternette biraz araştırdım ve işlemci hızıyla alaklı olduğunu anladım(3.10 GHz).Bunu sabit tutmak için de throttlestop indirdim cpu not supported dedi.Quick CPU indirdim advenced cpu settings kısmı yoktu.Voltaj azaltma yapcaktım uefi butonunu bulamadım bilgisayarı sanallaştırman lazım dediler yaptım denedim yine olmadı.Kısacası olmuyor .İşlemci hızı sabitleme programı önerir misiniz ya da sorunun başka bir çözümünü biliyorsanız söyler misiniz

Benimde aynı sorun oluyor bendede her şey aynı sistem özelliklerinin sadece işlemcim amd ryzen 5 2600 csgo da ilk aldığımda 20 fps oynuyordum şimdi 60 70 in üzerine çıkamıyorum :(((

Benimde aynı sorun oluyor bendede her şey aynı sistem özelliklerinin sadece işlemcim amd ryzen 5 2600 csgo da ilk aldığımda 20 fps oynuyordum şimdi 60 70 in üzerine çıkamıyorum :(((
Üzücü durum gerçekten o kadar para verip alıyorsun en düşük sistem gereksinimli oyunda bile drop giriyor

ben bu laptop u 6.500 TL ye aldım ve pişmanım yanlış anlaşılmasın laptop değil laptop seviyorum ama keşke amd almasaydım
Benim de ilk amd deneyimim ve hiç memnun değilim belki ben cahilimdir de kullanmasını bilmiyorumdur ancak throttlestop u desteklemiyor.Umarım başka bir işlemci hızı sabitleme programı vardır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buradan yeni bilgisayar alacak arkadaşlara LÜTFEN araştırın.Babam gitti aldı geldi .Bilgisayar alacağından haberim bile yoktu.Darkflash aquarius aldı.Bolca da para saydı yani :D.Ama sistem çöp .Pişman olmamak için araştırın

Son düzenleme:
Arkadaşlar işlemci hızını sabitleme programı bilen varsa yazabilir mi

Geri